Με φόρα από την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ, για να βγάλει αντίδραση ο Αστέρας

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Με φόρα από την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ, για να βγάλει αντίδραση ο Αστέρας

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:04 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 17.12.2023

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον ΠΑΟΚ (17/12, 17:30), για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (17/12, 17:30) για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα και την ήττα με 2-0 από τα λιοντάρια των Σερρών ξανά για το Κύπελλο Ελλάδας.  

Οι «κιτρινομπλέ» θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά την ήττα στο ματς του Κυπέλλου και να δείξουν πως ήταν μία κακή εμφάνιση, παίρνοντας βαθμό ή βαθμούς κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά. 

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Ντιαρά, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Μάντζης, Καλτσάς.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την σπουδαία νίκη εντός έδρας κόντρα στην Ελσίνκι με 4-2, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.

Έτσι ο Δικέφαλος έκλεισε πανηγυρικά τις υποχρεώσεις του κι όντας στην κορυφή στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης και πλέον άπαντες από το ασπρόμαυρο «στρατόπεδο» στρέφουν την προσοχή τους στον Μάρτιο του 2024. 

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου την περασμένη αγωνιστική είχε επικρατήσει στη Τούμπα με 3-0 κόντρα στη Λαμία και βρέθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς. 

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Αλάγκμπε, Μουνάφο - Καλτσάς, Γκος, Μπαρτόλο - Μιριτέλο. 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι - Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες - Σβαμπ, Οζντόεφ - Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας - Σαμάτα.