Με σημαντικές απουσίες η αποστολή του ΠΑΟΚ για Τρίπολη

Παίκτες ΠΑΟΚ

i

© Intime

Με σημαντικές απουσίες η αποστολή του ΠΑΟΚ για Τρίπολη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:00 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:09 - 16.12.2023

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τους Ζίβκοβιτς και Τάισον να μένουν εκτός «μάχης».

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του κόντρα στην Ελσίνκι, πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Conference League και πλέον στρέφει την προσοχή του στην Stoiximan Super League, η οποία επιστρέφει στη δράση. 

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχτεί τον Δικέφαλο στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (17/12, 17:30), σε ένα ματς με πλούσιο και απολαυστικό παρελθόν.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την επερχόμενη αναμέτρηση στην Αρκαδία, με τον Ρουμάνο τεχνικό να γνωστοποιεί την αποστολή από την οποία απουσιάζουν Ζίβκοβιτς και Τάισον.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Σέντρα και πάλι στη Stoiximan Super League, με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στην Τρίπολη για ν’ αντιμετωπίσει τον Αστέρα. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το Σάββατο (16.12) στη Νέα Μεσημβρία.

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι διαθέσιμος για το επικείμενο παιχνίδι, όπως κι ο Τάισον , που είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν προπονήθηκε με την ομάδα. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: 

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας .