Μετρημένα τα κουκιά του Λουτσέσκου για τους μεσοεπιθετικούς

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Μετρημένα τα κουκιά του Λουτσέσκου για τους μεσοεπιθετικούς

Μάνος Τσαλγατίδης 19:08 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 16.12.2023

Η απουσία Τάισον και Αντρίγια Ζίβκοβιτς μειώνει τις επιλογές του προπονητή του ΠΑΟΚ για το ματς κόντρα στον Αστέρα.

Με ένα νέο πρόβλημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ, αφού ενοχλήσεις της τελευταίας στιγμής άφησαν εκτός τον Τάισον, την ώρα που δεν είναι διαθέσιμος ούτε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που ακολούθησε για ακόμα μια ημέρα ατομικό.

Παρά τη διαχείριση που γίνεται οι εντάσεις στις οποίες αγωνίζεται ο έμπειρος Βραζιλιάνος εξτρέμ έφεραν αυτές τις ενοχλήσεις και πλέον είναι αναγκαίο να προστατευθεί προκειμένου οι ενοχλήσεις να μην... αναβαθμιστούν σε θλάση.

Έτσι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα στερηθεί δύο από τις βασικές και ποιοτικές του λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή, με τα προβλήματα να τον αφήνουν με περιορισμένες επιλογές στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Πιο συγκεκριμένα, για την τριάδα πίσω από τον επιθετικό είναι «ετοιμοπόλεμοι» μόνο οι Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τόμας Μουργκ και Κίριλ Ντεσπόντοφ, με τους δυο πρώτους να προέρχονται από γκολ, στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ελσίνκι στην Τούμπα.

Βέβαια, στην αποστολή βρίσκεται και ο Μπράντον Τόμας, που σε φιλικά παιχνίδια έχει αγωνιστεί στα άκρα και μπορεί να δώσει μια έξτρα λύση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ωστόσο αυτό είναι ένα σενάριο που στην Τούμπα δεν θα ήθελαν να το σκέφτονται ιδιαίτερα γιατί θα σημαίνει πως κάτι συνέβη με τους προαναφερθέντες.