Με Γκαρσία η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Μπράιτον, μέσα και ο Γκατσίνοβιτς

Με Γκαρσία η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Μπράιτον, μέσα και ο Γκατσίνοβιτς

Κώστας Τσίλης 22:02 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:14 - 19.09.2023

Προπονήθηκε κανονικά σήμερα και ο Γκαρσία και ο Αλμέιδα τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του για την αποστολή της ΑΕΚ που αύριο θα ταξιδέψει για την Αγγλία - Εντός και ο Γκατσίνοβιτς, εκτός ο Μουκουντί

Όπως συνέβη και την Δευτέρα με Βίντα και Γκατσίνοβιτς, έτσι και σήμερα, το ένα κακό μαντάτο (για τον Μουκουντί) ήρθε μαζί μ' ένα πολύ καλό για τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Λιβάι Γκαρσία προπονήθηκε κανονικά σήμερα. Σε φουλ ρυθμούς και χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάτι που επέτρεψε στον Αργεντινό τεχνικό της ΑΕΚ, να συμπεριλάβει κανονικά τον Λιβάι στην αποστολή η οποία αύριο θα ταξιδέψει για την Αγγλία, για το ματς της Πέμπτης με την Μπράιτον. 

Στο μικροσκόπιο του Αλμέιδα, όλες οι εναλλακτικές για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ
EUROPA LEAGUE

21:28 - 19.09.2023

Στο μικροσκόπιο του Αλμέιδα, όλες οι εναλλακτικές για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα σίγουρα θα χρειαστεί αντικαταστάτη του Βίντα και πολύ πιθανόν και του Μουκουντί για το δίδυμο των στόπερ της ΑΕΚ στο ματς με την Μπράιτον και εξετάζει όλες τις δυνατές επιλογές

Έχει χάσει αρκετές προπονήσεις ο Γκαρσία. Και επί της ουσίας σε φουλ ρυθμούς δούλεψε σήμερα και θα προλάβει να το κάνει και αύριο στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς, επί αγγλικού εδάφους. Παρόλα αυτά έδειξε και σήμερα πως είναι καλά. Κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να μπορέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής κατά την διάρκεια του παιχνιδιού της Πέμπτης και ανάλογα με την εξέλιξη. 

Στην αποστολή είναι μέσα και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, κάτι που είχε φανεί ήδη από την χθεσινή προπόνηση, όταν είχε ακολουθήσει φουλ πρόγραμμα δουλειάς. Και για τον Σέρβο χαφ ισχύει πάντως, πως η αυριανή τελευταία προπόνηση στην Αγγλία, θα δείξει τον βαθμό ετοιμότητας και τον χρόνο που θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο ματς. Πάντως δεδομένα πλέον είναι σε θέση να πάρει λεπτά συμμετοχής, εξ ου και μπήκε στην αποστολή. 

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Αρόλντ Μουκουντί, που ακόμα βρίσκεται στο νοσοκομείο για τον κύκλο εξετάσεων. Και προφανώς δεν μπορεί να υπολογίζεται για το ματς της Πέμπτης. Το ίδιο και ο επίσης τραυματίας Ντομαγκόι Βίντα.