Με Καρυπίδη στη σύσκεψη για τον τελικό ο Άρης

Καρυπίδης - Μπέος

i

© Intime

Με Καρυπίδη στη σύσκεψη για τον τελικό ο Άρης

Ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κρίσιμη σημερινή σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Σήμερα Τετάρτη (13/3) είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη με την ελπίδα να βγει λευκός καπνός και να μην εξελιχθεί σε κακόγουστο σήριαλ η έδρα που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό της διοργάνωσης.

Ενδεικτικό της δέουσας σημασίας που δίνει ο Άρης στη σημερινή σύσκεψη είναι το γεγονός ότι την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα εκπροσωπήσει ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο Άρης, θα ξεκαθαρίσει με κάθε επισημότητα και παρόντων όλων των εμπλεκόμενων ότι ο τελικός θα πρέπει να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, όπως ρητά αναφέρεται στην προκήρυξη του τελικού και εν προκειμένω στο Πανθεσσαλικό Στάδιο προκειμένου να τηρηθεί η ισονομία. Θα εκφράσει επίσης την βούλησή του, αυτός να γίνει με παρουσία κόσμου στις κερκίδες. Σε κάθε περίπτωση, θα δηλώσει την κατηγορηματική του αντίθεση, εφόσον για κάποιο λόγο τεθεί εκ νέου θέμα ΟΑΚΑ, για το οποίο έχει ήδη τοποθετηθεί μέσω διαρροής τις προηγούμενες μέρες.

Made by… Μάντζιος

Made by… Μάντζιος

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει για μια ακόμη μέρα στη δουλειά στην Τούμπα για τον Αρη, ένα ακόμη τακτικό ματ του Μάντζιου στον Λουτσέσκου και τον Μορόν.