Με όλα της τα όπλα η Μπράγκα: Καμία απουσία, βασικοί Πίζι, Μπρούμα, Όρτα και Αμπέλ Ρουίθ
i

©Photo by Gualter Fatia/Getty Images

Με όλα της τα όπλα η Μπράγκα: Καμία απουσία, βασικοί Πίζι, Μπρούμα, Όρτα και Αμπέλ Ρουίθ

Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για την Μπράγκα που περιμένει τον Παναθηναϊκό με όλους τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της. Ποια θα είναι η ενδεκάδα της.

Τρία γκολ απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα στο πρώτο ματς. Τέσσερα στο δεύτερο στη Σερβία. Άλλα τέσσερα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσάβες, στο οποίο κέρδισε με ανατροπή. Αν κάτι χαρακτηρίζει την Μπράγκα, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τετάρτης, είναι η ποιότητα που έχει από τη μέση και μπροστά. 

Ταχύτητα, πολλά τρεξίματα, αυτοματισμοί και καταπληκτικές επαφές με την μπάλα. Παίκτες που η ποιότητά τους ξεχειλίζει και που μπορεί να χαλάσουν τα πλάνα κάθε αντίπαλου προπονητή.

Δεν είναι τυχαίο πως η Μπράγκα... εξοστράκισε πέρσι την πρώην πρωταθλήτρια, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, αφήνοντάς την στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Και τερμάτισε πίσω από Μπενφίκα και Πόρτο.

Αυτό που μας έλεγαν οι Πορτογάλοι συνάδελφοι στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Μπράγκα και το τόνιζαν με ικανοποίηση είναι ότι ο προπονητής της Μπράγκα, Άρτουρ Ζόρζε, δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Κανένας τραυματισμός, καμία τιμωρία. Και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να βάλει όλα του τα αστέρια στην ενδεκάδα.

Βέρμπιτς: «Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ αλλά θέλουμε να προκριθούμε»
CHAMPIONS LEAGUE

21:47 - 22.08.2023

Βέρμπιτς: «Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ αλλά θέλουμε να προκριθούμε»

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς μίλησε ενόψει του αγώνα με τη Μπράγκα και είπε πως οι «πράσινοι» είναι περήφανοι για την πορεία τους ωστόσο θέλουν να προκριθούν στους ομίλους του Champions League.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τους Πορτογάλους συναδέλφους, η τετράδα της επιθετικής γραμμής της Μπράγκα θα είναι η καλύτερη δυνατή που διαθέτει. Δεξιός εξτρέμ ο Όρτα, αριστερός ο Μπρούμα, ο Πίζι δεκάρι και σέντερ φορ ο Αμπέλ Ρουίθ. Από 'κει και πέρα, Ματέους κάτω από τα δοκάρια, Φόντε και Νιακατέ, οι δύο στόπερ, δεξιός μπακ ο Βίκτορ Γκόμες, αριστερός ο Μαρίν ενώ οι Μουστράτι και Καρβάλιο θα είναι οι δύο κεντρικοί μέσοι