Βέρμπιτς: «Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ αλλά θέλουμε να προκριθούμε»

Βέρμπιτς

i

©Intime

Βέρμπιτς: «Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ αλλά θέλουμε να προκριθούμε»

Βασίλης Μοιρώτσος 21:47 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 22.08.2023

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς μίλησε ενόψει του αγώνα με τη Μπράγκα και είπε πως οι «πράσινοι» είναι περήφανοι για την πορεία τους ωστόσο θέλουν να προκριθούν στους ομίλους του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Πορτογαλία όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπράγκα στον πρώτο αγώνα για τα playoff του Champions League. Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς μίλησε ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (23/08) και μεταξύ άλλων είπε πως οι «πράσινοι» είναι περήφανοι με τη μέχρι τώρα πορεία τους ωστόσο θέλουν να βρεθούν και στους ομίλους της διοργάνωσης.

Αρχικά ο Βέρμπιτς μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία και τα συναισθήματα των ποδοσφαιριστών, λέγοντας τα εξής: «Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ, αλλά όταν έχεις φτάσει μέχρι τα playoffs του Champions League θέλεις να συμμετάσχεις σε αυτήν την όμορφη διοργάνωση. Οι παίκτες παίξαμε κόντρα στη Μαρσέιγ το ίδιο όπως με την Ντνίπρο και προσπαθήσαμε να βάλουμε τα δυνατά μας».

Στη συνέχεια σχολίασε το τι κρατάει από τους προηγούμενους γύρους. «Νομίζω και στους δύο γύρους ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ματς. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι καλός συνέχεια. Πρέπει να είσαι στο καλύτερο επίπεδό σου και να είσαι αφοσιωμένος. Να είσαι εκεί και σε εγρήγορση ό,τι κι αν γίνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος αναφέρθηκε φυσικά και στο ματς της Πορτογαλίας. Συγκεκριμένα ο Βέρμπιτς είπε: «Χωρίς το εκτός έδρας γκολ, είναι τελείως διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε στον αγώνα καλά. Θα δούμε τι θα συμβεί. Η Μπράγκα είναι πολύ ποιοτική ομάδα και θα δούμε αύριο».