Με πρωταγωνιστή τον Μπουνταουί η Νις ανέβηκε στη κορυφή

Με πρωταγωνιστή τον Μπουνταουί η Νις ανέβηκε στη κορυφή

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:00 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:39 - 28.10.2023

Χάρη στο τέρμα του Χισάμ Μπουνταουί, η Νις επικράτησε κόντρα στη Κλερμόν και ανέβηκε στη κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος με 22 βαθμούς.

Συνέχεια στο εντυπωσιακό της σερί έδωσε η Νις, η οποία επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στη Κλερμόν, χάρη στο τέρμα του Χισάμ Μπουνταουί, για την 10η αγωνιστική της Ligue 1. 

Πλέον με αυτή την νίκη η ομάδα του Φραντσέσκο Φαριόλι είναι στη πρώτη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος με 22 βαθμούς, ενώ η Κλερμόν είναι στη 17η θέση με μόλις 5 πόντους. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και είχαν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο 37ο λεπτό, όμως το πέναλτι του Γκαετάν Λαμπόρντ κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Ντιό

Έξι λεπτά μετά η Νις έχασε ακόμη μία ευκαιρία για να σκοράρουν. Ο Έβαν Γκεσάρ βρήκε τον Μόργκαν Σανσόν μέσα στη περιοχή, έκανε το σουτ, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε σταθερά. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0. 

Στην επανάληψη η ομάδα του Φραντσέσκο Φαριόλι πέτυχε το γκολ της νίκης με τον Χισάμ Μπουνταουί. Στο 74ο λεπτό ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής με σουτ μέσα από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τη Νις. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (11ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ