Με συλλεκτική ακυκλοφόρητη φανέλα της Λίβερπουλ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς! (pic)

Με συλλεκτική ακυκλοφόρητη φανέλα της Λίβερπουλ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς! (pic)

Sportal newsroom 16:21 - 26.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:24 - 26.01.2023

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ και τον Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, εμφανίστηκε με νέα ακυκλοφόρητη φανέλα της Λίβερπουλ.

Με τους 46 πόντους που σημείωσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απέναντι στους ΛΑ Κλίπερς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έχει σκοράρει 40άρες απέναντι και στις 30 ομάδες της λίγκας. Πλέον, απέχει ελάχιστα από το να πάρει από τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ το ρεκόρ σκοραρίσματος στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, επιβεβαιώνοντας γιατί είναι ένας από τους κορυφαίους που ασχολήθηκαν ποτέ με το άθλημα.

Τα ιστορικά ρεκόρ του ΛεΜπρόν συνεχίζονται. Όπως και οι ήττες...
NBA

09:39 - 25.01.2023

Τα ιστορικά ρεκόρ του ΛεΜπρόν συνεχίζονται. Όπως και οι ήττες...

Ο ΛεΜπρόν και οι Λέικερς έχασαν από τους Κλίπερς, αλλά με τους 46 πόντους του ο «Βασιλιάς» πλέον έχει βάλει «σαραντάρες» σε όλες τις ομάδες της λίγκας. Αυτό που τον κάνει χαρούμενο όμως, είναι η επιστροφή του Άντονι Ντέιβις στο επόμενο ματς.

Πριν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο ΛεΜπρόν εμφανίστηκε στην «Crypto.com Arena» με νέα ακυκλοφόρητη και συλλεκτική φανέλα της Λίβερπουλ, για την οποία συνεργάστηκε με τον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ.

Με την υπογραφή και της Nike, η συγκεκριμένη φανέλα δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για τους φίλους της ομάδας, κάτι τέτοιο όμως αναμένεται να συμβεί σύντομα, με την ιδιαιτερότητα ότι θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα κομμάτια και θα αποτελέσει μέρος της σειράς προϊόντων που θα βγάλει στην αγορά η Nike με τη συνεργασία της Λίβερπουλ και του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Η… σχέση του ΛεΜπρόν με τους «κόκκινους» χρονολογείται από το 2011, όταν ο 38χρονος παίκτης έγινε μικρομέτοχος του συλλόγους, ενώ πλέον είναι και συνεργάτης της FSG, της αμερικάνικης εταιρίας που κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών των «κόκκινων».