Απαλλαγή για τον Μέισον Γκρίνγουντ από όλες τις εις βάρος του κατηγορίες
i

Cameron Smith/Getty Images

Απαλλαγή για τον Μέισον Γκρίνγουντ από όλες τις εις βάρος του κατηγορίες

Πάνος Μαλακτάρης • 16:58 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο Μέισον Γκρίνγουντ βρισκόταν αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της επίθεσης, ξυλοδαρμού και βιασμού

Ο 21χρονος επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» απαλλάσσεται σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα από όλες τις κατηγορίες που τον βάραιναν. Πιο συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2021 είχε συλληφθεί ως ύποπτος για ξυλοδαρμό και βιασμό μετά από καταγγελία της τότε συντρόφου του. 

Το «φτωχό» ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει πόσο καλή δουλειά κάνει ο Τεν Χαχ
PREMIER LEAGUE

12:44 - 02.02.2023

Το «φτωχό» ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει πόσο καλή δουλειά κάνει ο Τεν Χαχ

Το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει την πολυτέλεια να διαθέτει τρεις και τέσσερις ποδοσφαιριστές για κάθε θέση, αποδεικνύει πόσο εξαιρετική δουλειά κάνει ο Έρικ Τεν Χαχ, με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Μάλιστα η κοπέλα του είχε ανεβάσει φωτογραφία της όντας ματωμένη, καθώς και ηχητικά κλιπ στα οποία ακούγεται ο ποδοσφαιριστής να της επιβάλλεται με βία, προφανώς χωρίς τη θέλησή της. 

Ωστόσο σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, όλες οι κατηγορίες κατά του Γκρίνγουντ κατέπεσαν, μετά και την απόσυρση από την υπόθεση μιας βασικής μάρτυρος. 

Εκπρόσωπος της εισαγγελίας δήλωσε σχετικά: «Καθήκον μας είναι η διαρκής επανεξέταση τέτοιων υποθέσεων. Σε αυτή την περίπτωση, η απόσυρση μιας βασικής μάρτυρος σε συνδυασμό με νέο υλικό που ήρθε στο φως, σήμαινε πως δεν υπήρχε πλέον μια ρεαλιστική πιθανότητα καταδίκης. Έχουμε εξηγήσει το σκεπτικό μας σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε πιθανά θύματα να αναφέρουν τέτοια περιστατικά στην αστυνομία»