Record για Μεϊτέ: «Αν γίνει τέτοια πρόταση από τον ΠΑΟΚ, η Μπενφίκα δε θα έχει την πολυτέλεια να την απορρίψει»

Μεϊτέ

i

© Intime

Record για Μεϊτέ: «Αν γίνει τέτοια πρόταση από τον ΠΑΟΚ, η Μπενφίκα δε θα έχει την πολυτέλεια να την απορρίψει»

Το μέλλον του Μεϊτέ και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπενφίκα θα απασχολήσουν την «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ένας από τους «αθόρυβους» πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, είναι δίχως αμφιβολία ο Σουαλιχό Μεϊτέ. Μπορεί να μετράει μόλις ένα γκολ και μία ασίστ σε 24 ματς, ωστόσο η παρουσία του Γάλλου μέσου στον χώρο της μεσαίας γραμμής είναι επιβλητική. 

Ένα από τα ζητήματα που θα απασχολήσουν την «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα το επόμενο χρονικό διάστημα, είναι το μέλλον του 29χρονου ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι από την Μπενφίκα με τη μορφή δανεισμού, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς ύψους 4 εκ. ευρώ. 

Ο ίδιος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία στη φαρέτρα του Λουτσέσκου και ο στόχος των ασπρόμαυρων είναι να παραμείνει στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν. 

Με αφορμή όλα τα παραπάνω, η εφημερίδα «record» στάθηκε στα… «παζάρια» που θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Γάλλου χαφ.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:06 - 14.02.2024

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στην αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός για το μεταξύ τους ντέρμπι, λέγοντας ότι είναι θετικός στην αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα. Το μόνο που μένει είναι να δώσει το οκ ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

«Στον δανεισμό του Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 4 εκ. Ευρω. Η ελληνική ομάδα θέλει να τον κρατήσει αλλά προσφέρει 1,5 εκ. Ευρώ. Η Μπενφίκα μπορεί να κάνει διαπραγματεύσεις και μπορεί να ζητήσει 2,5 εκ. Ευρώ. Το συμβόλαιο του Μεϊτέ ολοκληρώνεται το 2026. Αν γίνει μια τέτοια πρόταση, η Μπενφίκα δε θα έχει την πολυτέλεια να την απορρίψει εκτός και αν έρθει πρόταση από τη Σαουδική Αραβία».