Ο διεθνής Γάλλος φορ Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ πήγε να δώσει αυτόγραφο και τον γλίτωσε από τραγωδία στέλεχος της Τίγκρες (vid)

Ο διεθνής Γάλλος φορ Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ πήγε να δώσει αυτόγραφο και τον γλίτωσε από τραγωδία στέλεχος της Τίγκρες (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:35 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 12.02.2024

Ο Ζινιάκ θέλησε να υπογράψει ένα αυτόγραφο και παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Είναι από τις περιπτώσεις που προσπαθείς να συνειδοποιήσεις πόσο κοντά έφτασε κάποιος στο κακό.

Ένα φαινομενικά αγνό περιστατικό μεταξύ ποδοσφαιριστή και θαυμάστριας παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία. Ο 38χρονος (5/12/85) Γάλλος σταρ της μεξικανικής Τίγκρες, ο Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ, γλίτωσε από την επέμβαση στελέχους της ομάδας του έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι!

Ο Ζινιάκ, ο οποίος έπαιξε στη Λοριάν και την Τουλούζ, έκανε σπουδαία καριέρα από το 2010 έως το 2015 στη Μαρσέιγ. Από το 2015 μετακόμισε στο Μεξικό για την Τίγκρες. Εκεί έχει γράψει ιστορία. Αναδείχθηκε τρεις φορές πρώτος σκόρερ στο Μεξικό, μία στη Ligue 1, μία στο Κύπελλο Κεντρικής Αμερικής και μία ακόμα στο Παγκόσμιο Συλλόγων το 2021. 

Πήρε έντεκα τίτλους με τη μεξικανική ομάδα και δύο με τη Μαρσέιγ, ενώ στην εθνική Γαλλίας μετράει 36 ματς και 7 γκολ. Συνολικά, με την Τίγκρες έχει 365 αγώνες, 204 γκολ και 50 ασίστ!

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, έγινε viral ένα βίντεο στο οποίο ο Ζινιάκ παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά σε μία κυλιόμενη σκάλα.

Μία οπαδός της Τίγκρες κρατούσε μία φανέλα της ομάδας και ήθελε να τη δώσει στον Γάλλο άσο για να την υπογράψει. Ο έμπειρος φορ ευδιάθετος θέλησε να πάρει τη φανέλα και τον μαρκαδόρο που κρατούσε η κοπέλα για να την υπογράψει, αλλά η οπαδός όσο ανέβαινε ο Ζινιάκ δεν έφτανε να του τη δώσει.

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό: Νεκρός σε τροχαίο ο Κέλβιν Κιπτούμ, ο δρομέας που κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στον μαραθώνιο
ΣΤΙΒΟΣ

09:33 - 12.02.2024

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό: Νεκρός σε τροχαίο ο Κέλβιν Κιπτούμ, ο δρομέας που κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στον μαραθώνιο

Ο ρέκορντμαν του μαραθωνίου, Κέλβιν Κιπτούμ πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία μόλις 24 ετών, στο οποίο έχασε τη ζωή του κι ο προπονητής του Ζερβέ Χακιζιμάνα.

Ο παίκτης έσκυψε για να την πάρει, ενώ ανέβαινε και δεν παρατήρησε ότι υπήρχε τοίχος. Ευτυχώς για το ίνδαλμα των οπαδών της Τίγκρες, πίσω του ήταν ένα στέλεχος του συλλόγου, ο οποίος τον τράβηξε τελευταία στιγμή και δνε πιάστηκε το κεφάλι του. Ο ίδιος απλά χτύπησε λίγο στον τοίχο και συνέχισε να χαμογελάει. Ασφαλώς, όμως, θα μπορούσε να πάθει ζημιά.

Δείτε το βίντεο