Ο Μενέντες βρίσκεται στο στόχαστρο της Κηφισιάς

Μενέντες

i

© Intime

Ο Μενέντες βρίσκεται στο στόχαστρο της Κηφισιάς

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:56 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 02.02.2024

Μετά την αποχώρησή του από τον Άρη, ο Τζόναθαν Μενέντες βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Κηφισιάς.

Μπορεί από τον Άρη να αποτελεί παρελθόν με κάθε επισημότητα, ωστόσο Τζόναθαν Μενέντες είναι πολύ πιθανό να παραμείνει κάτοικος Ελλάδας. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Κηφισιάς, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Ο ίδιος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Ο 30χρονος Αργεντίνος εξτρέμ πήρε μεταγραφή για τον Άρη το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από το MLS και την ομάδα Salt Lake, ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους Θεσσαλονικείς. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 22 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ, αλλά δεν πήρε ποτέ τη φανέλα του βασικού... σπίτι του. Στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε 17 αγώνες και 946 λεπτά, κυρίως ως αλλαγή.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση -κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Jonathan Menendez. Η ΠΑΕ Άρης τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Τέλος και ο Λούμορ από την Κηφισιά

Λίγες ώρες πριν, η Κηφισιά ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Γκανέζο αμυντικό, Λούμορ Αγκμπενιένου.

Οι νεοφώτιστοι γνωστοποίησαν την αποχώρηση του αριστερού οπισθοφύλακα, ο οποίος αποχωρεί από τον σύλλογο των βορείων προαστίων, έχοντας καταγράψει έντεκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Μάλιστα, χάρισε στη μέχρι πρότινος ομάδα του έναν βαθμό, σκοράροντας το μοναδικό του γκολ στις καθυστερήσεις του εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία (1-1), τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λούμορ Αγκμπενιένου, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».