Μέσα ο Γκαρσία ακόμα και για το ματς της ΑΕΚ το Σάββατο με Κηφισιά

Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Μέσα ο Γκαρσία ακόμα και για το ματς της ΑΕΚ το Σάββατο με Κηφισιά

Κώστας Τσίλης 15:31 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:53 - 04.11.2023

Με όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες του προπονήθηκε κανονικά ο Γκαρσία και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς του Σαββάτου με την Κηφισιά

Η αλήθεια είναι πως ο Λιβάι Γκαρσία ταλαιπωρήθηκε αρκετά μέχρι τώρα από τραυματισμούς και έλλειψε και πολύ από την ΑΕΚ. Όμως πλέον έφτασε πλήρωμα του χρόνου να επιστρέψει ξανά στην αγωνιστική εξίσωση του Ματίας Αλμέιδα. Ο Γκαρσία στη σημερινή πρωινή προπόνηση δούλεψε σε φουλ ρυθμούς και ακολούθησε το πρόγραμμα μαζί μ' όλους τους συμπαίκτες του. 

Αυτό από μόνο του, ίσως να μην έλεγε απολύτως τίποτα όσον αφορά την επιστροφή του Λιβάι στα παιχνίδια της ΑΕΚ. Και αυτό διότι ήταν ξεκάθαρο πως αυτή την φορά, για να μειωθεί κάθε ρίσκο να υπάρξει οποιοδήποτε, ο Γκαρσία θα πρώτα να "γράψει" προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς δουλειάς και κατόπιν να τεθεί στην διάθεση του Αλμέιδα για επίσημο ματς. Όπερ και εγένετο. Ο Λιβάι ήδη από την επιστροφή της ΑΕΚ από την Μασσαλία, έχει ανεβάσει στροφές και συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα. Και μάλιστα στην τελευταία προπόνηση πριν τον ΠΑΟΚ, ήταν μόνο εκτός από το κομμάτι της τακτικής, καθότι δεν θα έμπαινε στην αποστολή. 

Ωστόσο έχει βάλει φουλ προπονήσεις ήδη στα πόδια του. Και ήδη από σήμερα είναι και κανονικά σ' ολόκληρο το πρόγραμμα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Γκαρσία, εκτός κάποιας μεγάλης ανατροπής, θα είναι βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Αλμέιδα για την αποστολή του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με την Κηφισιά στην Καισαριανή. Πιθανότατα όχι για την βασική ενδεκάδα, αλλά με χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να πάρει αγωνιστικό ρυθμό και να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ την επόμενη Πέμπτη. 

Επίσης κανονικά προπονήθηκε σήμερα και ο Άλεξ Κάλενς, ο οποίος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ο Πέτρος Μάνταλος. Το πόδι του διεθνή μέσου είχε "γυρίσει" κατά την διάρκεια του παιχνιδιού της Δευτέρας. Αλλά ευτυχώς αποδείχθηκε πως δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό και ο Μάνταλος μπήκε ήδη από σήμερα ξανά κανονικά στην προπόνηση.