Μέσι για την ιστορική του κόντρα με τον Κριστιάνο: «Ήταν μια πολύ ωραία αθλητική μάχη» (vid)

Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο

Μέσι για την ιστορική του κόντρα με τον Κριστιάνο: «Ήταν μια πολύ ωραία αθλητική μάχη» (vid)

Κώστας Τόπας 08:31 - 04.11.2023

Ο Λιονέλ Μέσι, με αφορμή την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας για όγδοη φορά στην καριέρα του, θυμήθηκε την κόντρα του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια ήταν συνηθισμένο να βλέπουμε τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να «ματώνουν» τα δίχτυα κάθε Σαββατοκύριακο στη La Liga. Αν ο Πορτογάλος επιθετικός έβαζε γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αργεντινός αστέρας θα έπραττε το ίδιο με την Μπαρτσελόνα. Ήταν μια ιστορική αντιπαλότητα την οποία ο «Pulga» εκτιμά πως ήταν από τις καλύτερες στιγμές στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Πέρα από το γεγονός ότι ο «CR7» κορόιδεψε την τελευταία του Χρυσή Μπάλα σε ένα σχόλιο στο Instagram , ο σταρ της Ροζάριο διέλυσε κάθε είδους κόντρα και σχολίασε μόνο την ποδοσφαιρική διαμάχη που είχαν για περισσότερο από μια δεκαετία: «Ήταν πάντα μία "μάχη" στον αθλητισμό, πολύ ωραία, νομίζω ότι "ταΐζαμε" ο ένας τον άλλον γιατί είμαστε και οι δύο πολύ ανταγωνιστικοί».

Επιπλέον, ο αστέρας της Ίντερ Μαϊάμι μίλησε με θετικά λόγια για τον έμπειρο επιθετικό της Αλ Νασρ: «Ήθελε επίσης να κερδίσει τους πάντες και τα πάντα. Νομίζω ότι ήταν μια πολύ ωραία στιγμή για εμάς και για τους ανθρώπους που τους αρέσει το ποδόσφαιρο γενικά».

Οι ψήφοι που πήρε ο Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα: Για πόσο κέρδισε τον Χάαλαντ και τον Εμπαπέ
REST OF THE WORLD

08:22 - 04.11.2023

Οι ψήφοι που πήρε ο Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα: Για πόσο κέρδισε τον Χάαλαντ και τον Εμπαπέ

Αφού ο Λιονέλ Μέσι κέρδισε την όγδοη Χρυσή Μπάλα του, το France Football (το περιοδικό που είναι υπεύθυνο για την απονομή του βραβείου) δημοσίευσε λεπτομέρειες για την ψηφοφορία. Όπως εξήγησε, ο Αργεντινός αστέρας συγκέντρωσε 462 πόντους, ο Έρλινγκ Χάαλαντ 357 και ο Κιλιάν Εμπαπέ 270.

Και συνέχισε για τον μεταξύ τους αγώνα που σημάδεψε μια εποχή και έσπασε τα στατιστικά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου: «Αυτό που κάναμε τόσο καιρό έχει μεγάλη αξία. Όπως λένε, είναι "εύκολο" να φτάσεις εκεί και είναι δύσκολο να μείνεις. Και Μείναμε στην κορυφή για 10, 15 χρόνια, δεν ξέρω πόσο. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο να συντηρηθεί και νομίζω ότι ήταν θεαματικό και μια ωραία ανάμνηση για όλους όσους απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο», κατέληξε ο Λιονέλ Μέσι μιλώντας στην «Equipe».