Η Αλ Χιλάλ αρνείται ότι συμφώνησε με τον Μέσι, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Daniel Jayo/Getty Images/Ideal Images

Η Αλ Χιλάλ αρνείται ότι συμφώνησε με τον Μέσι, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Κώστας Τόπας 08:48 - 13.05.2023

Καμία συμφωνία δεν υπάρχει μεταξύ Αλ Χιλάλ και Λιονέλ Μέσι, παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να πείσει τον Αργεντινό Παγκόσμιο πρωταθλητή να ενταχθεί στο ρόστερ της.

Η Αλ Χιλάλ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Λιονέλ Μέσι και εργάζεται για να πείσει τον Αργεντινό με μια ιλιγγιώδη πρόταση (400 εκατομμύρια ευρώ ετησίως) εδώ και μήνες. Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Mundo Deportivo» φαίνεται πως για την ώρα δεν  υπάρχει τίποτα υπογεγραμμένο, καμία προφορική συμφωνία με τον «Λίο» παρά το γεγονός ότι ορισμένες πληροφορίες το θεωρούν δεδομένο. 

Οι άνθρωποι της Αλ Χιλάλ παραδέχονται ότι βρίσκονται σε εργασίες για να πείσουν τον Αργεντινό αστέρα αλλά επιβεβαιώνουν αυτό που ο Χόρχε Μέσι είχε ήδη ξεκαθαρίσει στη δήλωσή του την περασμένη Τρίτη. Οτι μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει προχωρήσει γύρω από την υπόθεση. Βέβαια, προτεραιότητα της ομάδας του Ριάντ είναι να υπογράψει τον Μέσι. Είναι ο μεγάλος στόχος και δεν το κρύβουν και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να καταφέρουν να αποκτήσουν τον αρχηγό της «Αλμπισελέστε», που επίσης βρίσκεται και στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα. Προς το παρόν, θα πρέπει να περιμένουν και θα αφήσουν τις υπόλοιπες επιλογές στο «stand by». Οπως αυτή του Μπουσκέτς , ο οποίος είναι επίσης ένας από τους παίκτες για τους οποίους έχουν επίσης ενδιαφερθεί τις τελευταίες ημέρες, με μια σύνοδο κορυφής στη Σαουδική Αραβία.

Η επιχείρηση του Μέσι στην Αλ Χιλάλ, εποπτεύεται από το ίδιο το κράτος της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο ποντάρει πολύ στο ποδόσφαιρο για να διευρυνθεί στον κόσμο και να προσπαθήσει να κερδίσει τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030. Ήδη βοήθησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάσει στην Αλ-Νασρ, τη μεγάλη αντίπαλο της Αλ-Χιλάλ , των δύο ομάδων της πρωτεύουσας. Ομοίως, θέλουν ο Μέσι να είναι ο παίκτης franchise της άλλης μεγάλης ομάδας της πόλης.