Μεγαλείο Μέσι: Η τρομερή χειρονομία προς τις κόρες του Κιελίνι (vid)

Μεγαλείο Μέσι: Η τρομερή χειρονομία προς τις κόρες του Κιελίνι (vid)

Sportal newsroom 20:00 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:01 - 06.09.2023

Ο Λιονέλ Μέσι είχε μια τρυφερή στιγμή με τις κόρες του Τζόρτζιο Κιελίνι, μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ Ίντερ Μαϊάμι και Λος Άντζελες FC.

Ο σταρ της Ίντερ Μαϊάμι ήταν ξανά ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην επικράτηση της ομάδας του με 3-1 επί της Λος Άντζελες FC, μοιράζοντας δύο ασίστ. Αυτή τη φορά ωστόσο, δεν έκλεψε την παράσταση για τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λιονέλ Μέσι, μοιράστηκε μια συγκινητική στιγμή με τις κόρες του αμυντικού της Λος Άντζελες, Τζόρτζιο Κιελίνι, με τις οποίες φωτογραφήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Μέσι φυσικά, αγκαλιάστηκε ένθερμα και με τον Ιταλό αμυντικό, με τον οποίο έχουν μοιραστεί αρκετές μάχες όλα αυτά τα χρόνια με τις φανέλες των Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

Ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες για τη «Χρυσή Μπάλα»: Φαβορί για την κατάκτηση ο Μέσι
REST OF THE WORLD

11:43 - 06.09.2023

Ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες για τη «Χρυσή Μπάλα»: Φαβορί για την κατάκτηση ο Μέσι

Το France Football θα αποκαλύψει το βράδυ της Τετάρτης (06/09) τους 30 παίκτες που διεκδικούν τη Χρυσή Μπάλα του 2023. Μια λίστα στην οποία ενδέχεται να εμφανίζονται οι Κιλιάν Εμπαπέ, Έρλινγκ Χάαλαντ, Κέβιν Ντε Μπρόινε και φυσικά ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είναι και το φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Ο Κιελίνι ευχαρίστησε τον Μέσι, που εκπλήρωσε το όνειρο των δύο κορών του, να φωτογραφηθούν με τον Αργεντίνο αστέρα, με την Νίνα και την Ολίβια να είναι μεγάλες υποστηρήκτριες του.