Η ημέρα που ο Μπέκαμ έμαθε ότι είχε υπογράψει τον Μέσι: «Εμεινα στο κρεβάτι και άρχισα να κλαίω» (vid)

Ντέιβιντ Μπέκαμ & Λιονέλ Μέσι

Η ημέρα που ο Μπέκαμ έμαθε ότι είχε υπογράψει τον Μέσι: «Εμεινα στο κρεβάτι και άρχισα να κλαίω» (vid)

Κώστας Τόπας 13:19 - 24.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 24.03.2024

Ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ θυμήθηκε πώς ήταν η μέρα που ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε στην ομάδα του.

Σε ένα από τα λιγότερο πολυάσχολα καλοκαίρια όσον αφορά τις μεταγραφές υψηλού προφίλ, ήταν ο Λιονέλ Μέσι που τράβηξε όλη την προσοχή με την απόφασή του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Ligue 1 για να μετακομίσει στο MLS, υπογράφοντας στην Ίντερ Μαϊάμι. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών και για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, συνιδιοκτήτη του συλλόγου, ο οποίος επιδίωκε την υπογραφή του για πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα, πέντε χρόνια από την πρώτη του συνάντηση με τον Χόρχε Μέσι, τον πατέρα του Αργεντινού αστέρα. Εκείνη την εποχή, ο «Pulga» έπαιζε ακόμα στη Μπαρτσελόνα και ο πρώην Άγγλος παίκτης φανταζόταν ήδη την κατάσταση να δει τον Αργεντινό αστέρα να παίζει για την ομάδα του. Αυτό εξήγησε ο ίδιος σε ένα podcast, στο οποίο αφηγείται πώς ήταν η μέρα που ο Μέσι αποφάσισε να ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι.

«Ήταν 4 ή 5 το πρωί, ήμουν στην Ιαπωνία και το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει. Η Βικτώρια μου είπε: "Σε παρακαλώ, κλείσ' το." Είδα το κινητό μου και με τάραξαν στα νέα ότι ο Λίο είχε αποφασίσει να υπογράψει σε εμάς», ανέφερε αρχικά ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταξύ άλλων.

Μια είδηση ​​που ξάφνιασε τους ιδιοκτήτες της ίδιας της Ίντερ Μαϊάμι και που αιφνιδίασε εντελώς τον Μπέκαμ, ο οποίος δεν κρύβει τη συγκίνησή του στην είδηση. «Έμεινα στο κρεβάτι και άρχισα να κλαίω», εξηγεί. «Ο Λίο έρχεται. Έρχεται στο Μαϊάμι», λέει έκπληκτος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Μετά την είδηση, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λέει ότι μίλησε με τον Χόρχε Μας, τον άλλο ιδιοκτήτη του κλαμπ, και ότι τα μόνα του λόγια ήταν «το πιστεύεις;». "Όχι. Μέχρι να το δω να προσγειώνεται στο Μαϊάμι, δεν θα το πιστέψω", απάντησε ο Άγγλος.

Ήταν τέτοια η έκπληξη του Μπέκαμ που είπε στο Podcast ότι ζήτησε από τον Χόρχε Μας να πάει στο αεροδρόμιο για να περιμένει να φτάσει ο Μέσι και να βεβαιωθεί ότι δεν ήταν ο αδερφός του. «Είναι ο Λέο Μέσι», καταλήγει να λέει ο ιδιοκτήτης του νέου συλλόγου του Αργεντινού, με απόλυτο θαυμασμό.