Ο Μέσι φαίνεται να μην θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στο MLS με την Μπαρτσελόνα να είναι το φαβορί

Λιονέλ Μέσι

i

© printscreen

Ο Μέσι φαίνεται να μην θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στο MLS με την Μπαρτσελόνα να είναι το φαβορί

Sportal newsroom 12:16 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 07.10.2023

Ο Λιονέλ Μέσι δεν δείχνει διατεθειμένος να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι και το MLS και όπως φαίνεται ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με την Μπαρτσελόνα να είναι το φαβορί.

Η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ίντερ Μαϊάμι και στο πρωτάθλημα του MLS προκάλεσε σοκ στους φίλους του ποδοσφαίρου ,καθώς πολλοί δεν το περίμενα  με την Μπαρτσελόνα να ήταν το φαβορί για τελευταίο σταθμό της καριέρας του, ωστόσο από ότι φαίνεται ο  Αργεντινός δεν βιάζεται να κρεμάσει τα παπούτσια του στο MLS.

Όμως η ομάδα του Ντέβιντ Μπέκαμ έκανε την έκπληξη και έφερε στο Μαϊάμι τον Αργεντινό σούπερ σταρ προκαλώντας ενθουσιασμό στους φιλάθλους της Ίντερ Μαϊάμι και όχι μόνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Αργεντινός δεν σκοπεύει να επεκτείνει το συμβόλαιό του με  την Ίντερ Μαϊάμι πέρα ​​από το τρέχον του και έχει κάθε πρόθεση να αποσυρθεί στο σύλλογο της παιδικής του ηλικίας: Νιούελς Ολντ Μπόις της Αργεντινής, την ομάδα της οποίας είναι οπαδός και έπαιξεστις ακαδημίες της πριν μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Ο Μέσι έχει συμφωνήσει με την Ίντερ Μαϊάμι μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν του 2025 στο MLS, επομένως έχει ακόμα το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, συν άλλα δύο χρόνια στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι τα 38 θα βρίσκεται στο MLS όμως δεν φαίνεται να θέλει να κλείσει την καριέρα του σε αυτό το πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα και τους Νιούελς Όλντ Μπόις, την ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα να είναι τα φαβορί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πάντως, όταν ο Παγκόσμιος πρωταθλητής υπέγραψε το συμβόλαιο του με την Ίντερ Μαϊάμι δεν είχαν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες . Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι  Μέσι έχει υπογράψει συμβόλαιο δυόμισι σεζόν με την Ίντερ Μαϊάμι συνολικού ύψους μεταξύ 120 και 150 εκατομμυρίων δολαρίων, κατά μέσο όρο μεταξύ 50 και 60 εκατομμυρίων δολαρίων ανά σεζόν, καθιστώντας τον τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο MLS.

Συνολικά με την Ίντερ Μαϊάμι, ο Μέσι έχει παίξει μέχρι στιγμής  12 παιχνίδια, σημειώνοντας 11 γκολ. Ωστόσο, μόνο τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια ήταν στο MLS και σε εγχώριες διοργανώσεις έχει πετύχει μόνο ένα γκολ.

Πάντως, τα σενάρια για μία ενδεχόμενη αποχώρηση του Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι έχουν αρχίσει ήδη να φουντώνουν καθώς, η Ίντερ Μαϊάμι δύσκολα θα πάρει την πρόκριση στα play off του MLS με τις φήμες που κυκλοφορούν να θέλουν τον Παγκόσμιο πρωταθλητή να μετακομίζει τον Γενάρη στην Μπαρτσελόνα.