Ο Μέσι εκπλήρωσε ένα «πολύ ιδιαίτερο» όνειρο: Επαιξε εναντίον της Νιούελς και τιμήθηκε για την προσφορά του (vids)

Ο Μέσι εκπλήρωσε ένα «πολύ ιδιαίτερο» όνειρο: Επαιξε εναντίον της Νιούελς και τιμήθηκε για την προσφορά του (vids)

Κώστας Τόπας 09:05 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 16.02.2024

Ισόπαλο 1-1, έληξε η αναμέτρηση μεταξύ Ίντερ Μαϊάμι και Νιούελς, σε ένα φιλικό προς τιμήν του Λιονέλ Μέσι.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ιστορικό φιλικό μεταξύ της Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι και της Νιούελς, χάρη στα γκολ του Σάνιντερ Μποργκελίν και του Φράνκο Ντίαζ. Ο Αργεντινός αστέρας, από την πλευρά τους, είχε μια ώρα αγώνα και κάποιες ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά τελικά δεν κατάφερε να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Αν και ο Μέσι είχε κάποιες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, μόνο όταν έφυγε από το παιχνίδι, η Ίντερ Μαϊάμι βρήκε το πρώτο γκολ του αγώνα. Πάντως, η πολυαναμενόμενη επανασύνδεση -έστω και ως αντίπαλος- μεταξύ Μέσι και Νιούελς επιτέλους έγινε και ήταν ένας κάτι παραπάνω από φιλικός αγώνας στην πολιτεία της Φλόριντα που σηματοδοτεί το τέλος της προετοιμασίας για τον αρχηγό της εθνικής Αργεντινής.

Συγκεκριμένα, αυτή η αναμέτρηση σήμανε το τέλος της προετοιμασίας για την ομάδα του Μέσι, η οποία θα κάνει ντεμπούτο στο MLS την ερχόμενη Τετάρτη (21/02), όταν θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Σολτ Λέικ. Από την πλευρά της, η Νιούελς, αυτή τη Δευτέρα (19/02) θα επισκεφθεί την έδρα της Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα.

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι πριν από την αναμέτρηση, ο Λιονέλ Μέσι τιμήθηκε από τους ανθρώπους της Νιουέλς.