Τιμές τελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου για ένα φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι!

Τιμές τελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου για ένα φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι!

Παναγιώτης Κατσαφάδος 18:42 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 14.02.2024

Η Ίντερ Μαϊάμι θα αγωνιστεί κόντρα στην Νιούελς Ολντ Μποίς και οι τιμές των εισιτηρίων πραγματικά «ζαλίζουν» με το πιο φθηνό να ξεκινάει στα 120 δολάρια.

Εξωφρενικές τιμές για έναν φιλικό αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με τη Νιούελς Ολντ Μπόις. 

Το πιο φτηνό εισιτήριο κοστίζει 120 δολάρια και φτάνει το ακριβότερο στα 7.500 δολάρια! Απίστευτο ποσό για το φιλικό ματς που είναι προγραμματισμένο για τις 15 Φεβρουαρίου, στο «DRV PNK» του Μαϊάμι.

Τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Τάτα Μαρτίνο, θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της πόλης τους (Ροζάριο), όπου και ξεκίνησε την καριέρα του ο Αργεντινός.

Ο Λιονέλ Μέσι στη συνέχεια πήγε στη Μπαρτσελόνα ενώ ο Τάτα Μαρτίνο είναι ο παίκτης με τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία της Νιούελς και ήταν επίσης βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε τα πρωταθλήματα του 1988, του 1990, του 1991 και του 1992 ενώ ως προπονητής έχει κερδίσει έναν τίτλο το 2013.

«Χαίρομαι που μπορώ να καλωσορίσω την αγαπημένη μου Νιούελς στο σπίτι μας στο Μαϊάμι. Θα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας λόγω όλων όσων σημαίνουν για μένα η Νιούελς Ολντ Μπόις», δήλωσε ο Τάτα Μαρτίνο, ενώ και για τον Λιονέλ Μέσι θα είναι σίγουρα ένας αγώνας με συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα.

Το σκεπτικό του Ολυμπιακού για την αναβολή, η ξεκούραση της Φερεντσβάρος και η ερυθρόλευκη ψήφος υπέρ του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:12 - 14.02.2024

Το σκεπτικό του Ολυμπιακού για την αναβολή, η ξεκούραση της Φερεντσβάρος και η ερυθρόλευκη ψήφος υπέρ του Παναθηναϊκού

Πως ο Ολυμπιακός έφτασε στην απόφαση για να ζητήσει αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και γιατί περιμένει να κάνουν και οι άλλοι ότι έκανε εκείνος το καλοκαίρι στην περίπτωση του Παναθηναϊκού.

Σ' αυτό το ματς αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Σέρχιο Μπουσκέτς, αφού τραυματίστηκε την τελευταία αγωνιστική.