Σε απολογία κλήθηκε ο Μπέος για την αποβολή του στο ματς με την Κηφισιά

Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Σε απολογία κλήθηκε ο Μπέος για την αποβολή του στο ματς με την Κηφισιά

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:45 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 13.02.2024

Ο Αχιλλέας Μπέος κλήθηκε σε απολογία από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League σχετικά με την αποβολή του στο ματς του Βόλου με την Κηφισιά.

Ο Αχιλλέας Μπέος κλήθηκε σε απολογία από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League για την αποβολή του στην αναμέτρηση του Βόλου με την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Θυμίζουμε πως ο Ανδρέας Τετέι βρέθηκε στο επίκεντρο του αγώνα για λάθος λόγους. Λίγη ώρα μετά το τελικό σφύριγμα, ο επιθετικός των γηπεδούχων μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και προχώρησε σε αποκαλύψεις που... σοκάρουν.

Ο Τετέι κατήγγειλε μπροστά στην κάμερα της Cosmote TV ότι κατά τη διάρκεια του ματς των δύο ομάδων δέχτηκε ρατσιστική επίθεση, από άνθρωπο που βρισκόταν στον πάγκο των Θεσσαλών. «Θα ήθελα να πω αρχικά, πως κάποιος από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας με αποκάλεσε μαϊμού, είχα πολύ καιρό να ακούσω κάτι τέτοιο και πραγματικά με πείραξε πολύ για αυτό πήγα στον διαιτητή κατευθείαν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αυτό είναι πολύ πιθανό να έχει ακριβό κόστος για το Βόλο, καθώς υπάρχει κίνδυνος ο αγώνας αυτός να κατοχυρωθεί υπέρ της Κηφισιάς στα χαρτιά λόγω του συμβάντος αυτού όπως ορίζει ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ.

Αναλυτικά οι κλήσεις: 

«ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, Α. ΜΠΕΟΣ (Υπεύθυνος ομάδας): "Βάσει των αναφερομένων στο από 11/2/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 11/2/2024 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα", στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ. 

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’, δ’ Ι, 11 παρ. 1, 2, 4 και 6, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β’, του Π.Κ. της ΕΠΟ. 

ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Κ-17, Δ. ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ (Προπονητής Φυσικής Κατάστασης): "Βάσει των αναφερομένων στο από 11/2/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.)", στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Κ-17 – ΠΑΕ ΑΡΗΣ Κ-17. 

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 3 παρ. 4 περ. γ’, 5 επ., 11 παρ. 1, 2, 3, 4, 6, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ».