Έξαλλοι στον Μακεδονικό μετά την ανατροπή του Λεβαδειακού: «Τώρα μπορεί να τελειώσει το ματς στη Βοιωτία»

Λεβαδειακός - Μακεδονικός

i

© Intime

Έξαλλοι στον Μακεδονικό μετά την ανατροπή του Λεβαδειακού: «Τώρα μπορεί να τελειώσει το ματς στη Βοιωτία»

Μετά τη λήξη του ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Μακεδονικός εξέφρασε δημόσια τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός έφτασε μια ανάσα από μια απρόσμενη απώλεια βαθμών στην έδρα του, όμως υπέταξε τον Μακεδονικό με ένα γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Συγκεκριμένα, στη Λιβαδειά η ομάδα της Βοιωτίας φιλοξένησε τους Θεσσαλονικείς σε ένα απαιτητικό παιχνίδι. Δυσκολεύτηκε αρκετά, είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με τον Σιμόνι στο 18', όμως στο δεύτερο μέρος αντέδρασε.

Ο Τσιριγώτης ισοφάρισε αρχικά στο 48' και η λύτρωση ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαννιώτα, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτή ήταν η έβδομη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα για τους «πράσινους», που συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία προς τον τίτλο.

Λίγα λεπτά το ματς, ο Μακεδονικός εξέφρασε δημόσια τα παράπονά του για τη διαιτησία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης στάθηκε στις καθυστερήσεις, στα φάουλ και στο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Τσαγκαράκης για το νικητήριο γκολ.

Η τοποθέτηση του Μακεδονικού: 

«Αφού κέρδισε ο Λεβαδεικός, τώρα πια μπορεί να τελειώσει και ο αγώνας μας στην Βοιωτία... Οι συγκλονιστικοί Θεσσαλονικείς, που πήραν όλα κι όλα δύο φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο παλεύοντας ταυτόχρονα απέναντι σε 11 αντιπάλους και στην Δικαιοσύνη, ανάγκασαν τους παίκτες του Λεβαδειακού να κάνουν 90 λεπτά σέντρες. 

Το σκεπτικό του Ολυμπιακού για την αναβολή, η ξεκούραση της Φερεντσβάρος και η ερυθρόλευκη ψήφος υπέρ του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:12 - 14.02.2024

Το σκεπτικό του Ολυμπιακού για την αναβολή, η ξεκούραση της Φερεντσβάρος και η ερυθρόλευκη ψήφος υπέρ του Παναθηναϊκού

Πως ο Ολυμπιακός έφτασε στην απόφαση για να ζητήσει αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και γιατί περιμένει να κάνουν και οι άλλοι ότι έκανε εκείνος το καλοκαίρι στην περίπτωση του Παναθηναϊκού.

Στο 90ό λεπτό, ο διαιτητής Τσαγκαράκης έστειλε τον Γιαννιώτα στο σημείο του πέναλτι ανακαλύπτοντας παράβαση χέρι του Λεωνιδόπουλου, αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν χαρίζεται στο ποδόσφαιρο, ούτε καν σεβασμός στα αυτονόητα... Ο Μακεδονικός εκπλήσσει και βάζει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο! Και θα συνεχίσει να το κάνει!».