Ο Μέσι επέστρεψε στο Μαϊάμι με τη Χρυσή Μπάλα και τα παιδιά της ακαδημίας... τρελάθηκαν (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

© PrtScr

Ο Μέσι επέστρεψε στο Μαϊάμι με τη Χρυσή Μπάλα και τα παιδιά της ακαδημίας... τρελάθηκαν (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:47 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 04.11.2023

Μετά την κατάκτηση της 8ης Χρυσής Μπάλας, ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στο Μαϊάμι και χάρισε μία μοναδική εμπειρία στα παιδιά της ακαδημίας του συλλόγου.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν εξ αρχής το φαβορί για την κατάκτηση του σχετικού βραβείου αφού ήταν ο ηγέτης της εθνικής Αργεντινής στην πορεία της «Αλμπισελέστε» προς την κατάκτηση του πρώτου της Παγκόσμιου Κυπέλλου μετά το 1986 και την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα. Το βράδυ της Δευτέρας (30/10) επιβεβαιώθηκε ότι ο Αργεντίνος σταρ είναι ο Βασιλιάς του ποδοσφαίρου αφού κατέκτησε και επίσημα την όγδοη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του.

Ο αστέρας της Ίντερ Μαϊάμι κατάφερε να ξεπεράσει στη βαθμολογία τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι και τον Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν, με αποτέλεσμα να φτάσει σε αυτήν την πολυπόθητη ατομική διάκριση.

Με την επιστροφή του στο Μαϊάμι, ο Pulga επέλεξε να επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο της ομάδας του παρέα με την Χρυσή Μπάλα κι όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη ενέργεια τράβηξε όλα τα βλέμματα. 

Τα παιδιά της ακαδημίας του συλλόγου ξετρελάθηκαν και δεν ξεκολλούσαν πάνω από την Χρυσή Μπάλα και τον Αργεντίνο σταρ, ο οποίος τους χάρισε μία μοναδική εμπειρία που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη.

Μέσι για την ιστορική του κόντρα με τον Κριστιάνο: «Ήταν μια πολύ ωραία αθλητική μάχη» 

Ο Λιονέλ Μέσι, με αφορμή την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας για όγδοη φορά στην καριέρα του, θυμήθηκε την κόντρα του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο τα προηγούμενα χρόνια στα γήπεδα της La Liga.

«Ήταν πάντα μία "μάχη" στον αθλητισμό, πολύ ωραία, νομίζω ότι "ταΐζαμε" ο ένας τον άλλον γιατί είμαστε και οι δύο πολύ ανταγωνιστικοί. Ήθελε επίσης να κερδίσει τους πάντες και τα πάντα. Νομίζω ότι ήταν μια πολύ ωραία στιγμή για εμάς και για τους ανθρώπους που τους αρέσει το ποδόσφαιρο γενικά. Αυτό που κάναμε τόσο καιρό έχει μεγάλη αξία. 

Ο Μέσι έκλεισε για πάντα το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη: «Τελείωσε, δεν επιστρέφω»
REST OF THE WORLD

08:47 - 04.11.2023

Ο Μέσι έκλεισε για πάντα το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη: «Τελείωσε, δεν επιστρέφω»

Ο Λιονέλ Μέσι κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν θα επέστρεφε στην Ευρώπη, με τον Αργεντινό Παγκόσμιο πρωταθλητή να ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Όπως λένε, είναι "εύκολο" να φτάσεις εκεί και είναι δύσκολο να μείνεις. Και Μείναμε στην κορυφή για 10, 15 χρόνια, δεν ξέρω πόσο. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο να συντηρηθεί και νομίζω ότι ήταν θεαματικό και μια ωραία ανάμνηση για όλους όσους απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μέσι μιλώντας στην «Equipe».