Κυνηγάει τη μεγάλη ανατροπή με τον Μέσι η Αλ Χιλάλ με ασύλληπτη πρόταση 1,5 δισεκατομμυρίου!

Λιονέλ Μέσι

i

Photo by Julian Finney/Getty Images

Κυνηγάει τη μεγάλη ανατροπή με τον Μέσι η Αλ Χιλάλ με ασύλληπτη πρόταση 1,5 δισεκατομμυρίου!

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:34 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 07.06.2023

Την ανατροπή του αιώνα θέλει να κάνει η Αλ Χιλάλ, η οποία θέλει να αλλάξει την απόφαση του Λιονέλ Μέσι να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι και του προτείνει τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1,5 δισεκατομμυρίου ευρώ μπας και το καταφέρει.

Το σίριαλ γύρω από το μέλλον του Λιονέλ Μέσι τελείωσε. Η Μπαρτσελόνα από εκεί που όλα έδειχναν ότι θα κατάφερνε να εντάξει στο δυναμικό της τον Αργεντινό Παγκόσμιο πρωταθλητή, έμεινε με την... όρεξη, αφού ο Pulga πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και συγκεκριμένα στην Ίντερ Μαϊάμι.

Έτσι, ανέφερε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι ο ίδιος ο Αργεντινός θα ανακοινώσει την εν λόγω απόφαση του μέσα στις επόμενες ώρες. Πριν το κάνει όμως, υπάρχει μια ομάδα που παλεύει μέχρι και την τελευταία στιγμή να του αλλάξει γνώμη.

Ο λόγος για την Αλ Χιλάλ, που θέλει να κάνει την ανατροπή του αιώνα. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της Cope, Χελένα Κόντις, η διοίκηση του συλλόγου κατέβαλε νέα ασύλληπτη πρόταση στον Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να τον πείσουν.

Συγκεκριμένα, οι Σαουδάραβες φέρεται να προσφέρουν στον Pulga μυθικό τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ και συνολική αξία 1,5 δισεκατομμυρίου. Βέβαια, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο Μέσι και η σύζυγος τους Αντονέλα δεν βλέπουν θετικά τη ζωή στη Σαουδική Αραβία και μένει να φανεί αν αυτό το ασύλληπτο ποσό τους κάνει να αλλάξουν την οπτική τους.