Μέσι και Σουάρες συμμετείχαν σε λογομαχία έναντι παικτών της  Νάσβιλ (vid)
i

© PrtScr

Μέσι και Σουάρες συμμετείχαν σε λογομαχία έναντι παικτών της Νάσβιλ (vid)

Γιάννης Λιβανός 11:36 - 09.03.2024

Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες πήραν μέρος σε μία...αψιμαχία μεταξύ των παικτών της Ίντερ Μαϊάμι και της Νάσβιλ (2-2), στο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου Πρωταθλητριών CONCACAF.

Μέρος στην κοκορομαχία που ξέσπασε μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Ίντερ Μαϊάμι και της Νάσβιλ πήραν στον αγώνα της Παρασκευής (08/03) οι Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες.

Η Νάσβιλ μάλιστα είχε προηγηθεί με δύο γκολ του Σάφελμπεργκ, με τον οκτώ φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι να μειώνει στο 52' σε 2-1.

Η ομάδα του Αργεντινού σταρ έψαχνε τον τρόπο να ισοφαρίσει, την στιγμή που ο Γκοντόι φάνηκε να εκνευρίζει τον Σουάρες, αλλά και τον Μέσι, με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα και να χρειαστεί η παρέμβαση του διαιτητή, προκειμένου να ηρεμήσουν και πάλι τα πράγματα.

Ο αμυντικός της Νάσβιλ, έπεσε για να μπλοκάρει ένα σουτ του Αργεντινού σταρ στην άκρη της περιοχής και εκείνος αντέδρασε εκνευρισμένος με τον Σουάρες να εμπλέκεται αμέσως , για να πάρει το μέρος του καλού του φίλου και συμπαίκτη, Μέσι.

Όπως φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο, ο Λουίς Σουάρες έσπρωξε τον Γκοντόι και ήρθε σχεδόν μούρη-με-μούρη με τον μέσο της Νάσβιλ, με τα αίματα...να ανάβουν επικίνδυνα.

Τελικά ο αγώνας έληξε 2-2, με τον Λουίς Σουάρες να καταφέρνει να βρει κι εκείνος δίχτυα με κοντινή κεφαλιά στο 90+5, φέρνοντας με αυτόν τον τρόπο το ματς στα ίσια.