Στο Παρίσι άνθρωποι της Αλ Χιλάλ για να συζητήσουν με τον Μέσι!
i

Λιονέλ Μέσι/©Xavier Laine/Getty Images

Στο Παρίσι άνθρωποι της Αλ Χιλάλ για να συζητήσουν με τον Μέσι!

Κώστας Τόπας 11:10 - 13.01.2023

Ανθρωποι της Αλ Χιλάλ αναμένεται να ταξιδέψουν τις επόμενες ώρες στο Παρίσι, προκειμένου να συζητήσουν με τον Λιονέλ Μέσι και να τον πείσουν να ενταχθεί στο ρόστερ τους.

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή. Κόντρα στην Ανζέ, ο 35χρονος αστέρας προσέφερε «μαγεία» μαζί με τον Νεϊμάρ και κατάφερε μάλιστα να βρει και τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Λίγα 24ωρα μετά την αναμέτρηση, στην Σαουδική Αραβία αποκάλυψαν ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ για την απόκτηση του. Συγκεκριμένα, η μεγάλη αντίπαλός της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Αλ Χιλάλ, είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από τα χέρια της ώστε να κάνει δικό της τον Αργεντινό Παγκόσμιο πρωταθλητή, προσφέροντας μέχρι και 280 εκατομμύρια ευρώ (ετησίως) συμβόλαιο στον «Pulga.

Ανθρωποι της σαουδαραβικής ομάδας αναμένεται τις επόμενες ώρες να ταξιδέψουν στο Παρίσι, προκειμένου να συζητήσουν με τον Λιονέλ Μέσι και να τον πείσουν να ενταχθεί στο ρόστερ τους. Βέβαια, γνωρίζουν ότι επιθυμία του Παγκόσμιου πρωταθλητή είναι να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειες τους.

Πάντως, ο Αργεντινός αστέρας ναι μεν είναι χαρούμενος μαζί με την οικογένειά του στο Παρίσι, ωστόσο δεν έχει δεχθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, κάτι που σημαίνει πως το μέλλον του παραμένει αβέβαιο...