Σοκάρουν οι εικόνες από τη γαζωμένη με σφαίρες τζαμαρία του μαγαζιού της συζύγου του Μέσι (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι

Σοκάρουν οι εικόνες από τη γαζωμένη με σφαίρες τζαμαρία του μαγαζιού της συζύγου του Μέσι (vids)

Κώστας Τόπας 12:41 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 03.03.2023

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από το μαγαζί της συζύγου του Λιονέλ Μέσι που οι δράστες γάζωσαν την τζαμαρία του καταστήματος.

Ένοπλοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/03) σε σούπερ μάρκετ στην Αργεντινή που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούζο. Ένας από τους δύο άντρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πιάστηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να περπατά στις εγκαταστάσεις του σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην πόλη Ροζάριο της πατρίδας του Αργεντινού αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν και να πυροβολεί τουλάχιστον 14 φορές, σε μεταλλικά παντζούρια πάνω από τα παράθυρα και την εξώπορτα.

Μία ημέρα μετά την επίθεση, είδαν το φως της δημοσιότητας νέα ντοκουμέντα, μιας και τα Μέσα της Αργεντινής ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με την υπόθεση. Στο παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο φαίνονται φανερά τα σημάδια από τις σφαίρες στην τζαμαρία του καταστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες άφησαν και ένα απειλητικό μήνυμα στo σημείο που έγραφε: «Μέσι, σε περιμένουμε. Ο Γιάβκιν είναι κι αυτός έμπορος ναρκωτικών, δεν πρόκειται να σε προστατεύσει». Ο Πάμπλο Γιάβκιν δεν είναι άλλος από τον δήμαρχο του Ροζάριο.