Χάθηκε η μπάλα: Το τίκι-τάκα Ζόρντι Άλμπα - Μέσι που έδωσε τον βαθμό στο 90+2' στην Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Χάθηκε η μπάλα: Το τίκι-τάκα Ζόρντι Άλμπα - Μέσι που έδωσε τον βαθμό στο 90+2' στην Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Κώστας Τόπας 08:33 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:34 - 26.02.2024

Ο Λιονέλ Μέσι βρήκε το πρώτο του γκολ για τη φετινή σεζόν στο MLS και χάρισε στην Ίντερ Μαϊάμι τον «χρυσό» βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι έσωσε την ισοπαλία 1-1 σε μια δύσκολη επίσκεψη στην έδρα των Λος Άντζελες Γκάλαξι, για τη δεύτερη αγωνιστική του MLS. Το Dignity Health Sports Park ήταν το σκηνικό μιας άθλιας εμφάνισης από την ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο, ο οποίος, μακριά από το να επικρατήσει, κατέληξε να μαζέψει έναν χρυσό πόντο χάρη στον Αργεντινό αστέρα.

Η ομάδα του «Pulga» βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη στο γκολ του Ντέγιαν Γιόβελιτς στο 75'. Η Ίντερ Μαϊάμι όμως ανέβασε ρυθμούς στη συνέχεια και κατάφερε να ισοφαρίσει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε την μπάλα, συνδυάστηκε με τον Ζόρντι Άλμπα, ο Ισπανός έδωσε ξανά στον συμπαίκτη του και ο «Pulga» με τη σειρά του για τελευταία φορά ξανά στον μπακ της Ίντερ Μαϊάμι, ο οποίος με ωραίο σπάσιμο βρήκε τον Παγκόσμιο πρωταθλητή στο ύψος του πέναλτι για να σκοράρει ο τελευταίος για το 1-1.

Μία ισοπαλία ανακούφιση για τον Μέσι και την παρέα του, που θα μπορέσουν να συνεχίσουν να βελτιώνονται με το αήττητο ρεκόρ ανέπαφο. Πλέον η Ίντερ Μαϊάμι έχει φτάσει στους τέσσερις βαθμούς στον πίνακα μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ρεάλ Σολτ Λέικ. Η κλήρωση τους βάζει στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα παίξει με την Ορλάντο Σίτι στις 3 Μαρτίου.