Το τρομερό χτύπημα που δέχθηκε ο Μέσι και τρόμαξε τους πάντες (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Το τρομερό χτύπημα που δέχθηκε ο Μέσι και τρόμαξε τους πάντες (vids)

Κώστας Τόπας 08:07 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:13 - 08.03.2024

Ο Λιονέλ Μέσι δέχθηκε ένα άσχημο μαρκάρισμα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ίντερ Μαϊάμι με την Νάσβιλ με αποτέλεσμα άπαντες να τρομάξουν.

Η Ίντερ Μαϊάμι αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Νάσβιλ στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου πρωταθλητριών Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ για την ομάδα του. Επειτα από ωραία συνεργασία Μπουσκέτς και Λουίς Σουάρες, ο Αργεντινός αστέρας εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και μείωσε για την ομάδα του σε 2-1.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λουίς Σουάρες έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του καθώς βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Νωρίτερα όμως, ο Λιονέλ Μέσι δέχθηκε ένα άσχημο χτύπημα. Στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, ο Λούκας ΜακΝότον μάρκαρε άτσαλα τον «Pulga» , ο οποίος έμεινε ξαπλωμένος στον αγωνιστικό χώρο με σαφείς εκφράσεις πόνου.

Ενώ του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της Ίντερ Μαϊάμι, ο Αργεντινός σταρ ζήτησε την κόκκινη κάρτα για τον αμυντικό της Νάσβιλ, ο οποίος δεν δέχθηκε καν επίπληξη από τον διαιτητή γι' αυτό το άσχημο μαρκάρισμα.

Η Ίντερ Μαϊάμι έσωσε την αγωνιώδη ισοπαλία κόντρα στο Νάσβιλ και η σειρά για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του Κονκακάφ έμεινε ανοιχτή για τον δεύτερο αγώνα στις 13 Μαρτίου στο Στάδιο DRV PNK της ομάδας του Μέσι.