Ενεργοποίησε τη «βόμβα» με Μπονούτσι η Φενέρμπαχτσε

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι στη Φενέρμπαχτσε

Ενεργοποίησε τη «βόμβα» με Μπονούτσι η Φενέρμπαχτσε

Στέλιος Βαρδάκης • 21:35 - 11.01.2024

Ολοκλήρωσε και επίσημα την σπουδαία μεταγραφή του Μπονούτσι η Φενέρμπαχτσε που ανακοίνωσε τον Ιταλό ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Μπονούτσι, από την Ουνιόν Βερολίνου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός στο πρώτο μισό της σεζόν με τους Βερολινέζους είχε συνολικά 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (7 στο πρωτάθλημα και 3 στο Champions League) έχοντας καταφέρει να σκοράρει ένα γκολ.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός, που έχει 431 συμμετοχές στη Serie A και 121 με την Εθνική Ιταλίας, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ποτέ στο γερμανικό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να «ψάξει» άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του το υπόλοιπο της σεζόν. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε:

«Η ομάδα μας υπέγραψε τον Ιταλό αμυντικό Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο έμπειρος στόπερ θα φοράει τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε μέχρι το τέλος της σεζόν 2023-24. Ο πρόεδρός μας Ali Y. Koç, ο γενικός γραμματέας Burak Çağlan Kızılhan, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Simla Türker Bayazıt, Selahattin Baki, ο αθλητικός διευθυντής Mario Branco και ο βοηθός αθλητικού διευθυντή Okan Özkan παρέστησαν στην τελετή υπογραφής που πραγματοποιήθηκε στο Ülker Stadium Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Sports Complex.

Καλωσορίζουμε τον Λεονάρντο Μπονούτσι στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με τη Φενέρμπαχτσε. 

Αθλητικός Όμιλος Fenerbahçe»