Μήτρογλου εσύ; Η τρομερή σωματική του αλλαγή άφησε τους πάντες με ανοικτό το στόμα

Μήτρογλου εσύ; Η τρομερή σωματική του αλλαγή άφησε τους πάντες με ανοικτό το στόμα

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:36 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:36 - 16.06.2023

Ο Κώστας Μήτρογλου ανάρτησε φωτογραφίες στο Instagram, όπου φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Κώστας Μήτρογλου ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ήταν σε κατάσταση που ίσως ούτε ο ίδιος να μην το περίμενε ποτέ. 

Ο άλλοτε διεθνής φορ, που έκανε ηχηρή τη παρουσία του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά επίσης είχε και ένα περιπετειώδες πέρασμα από τον Άρη με βάση τον τρόπο με τον οποίο ολοκλήρωσε τη θητεία του. 

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν ένας επιθετικός υψηλού επιπέδου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ήταν. Ο άλλοτε διεθνής φορ στα καλά του μπορούσε να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό, όπως και την έκανε, μπορούσε να είναι σημείο αναφοράς στην Εθνική Ελλάδας. Είχε επίσης τη δυνατότητα να παίξει στο Champions League με τους Πειραιώτες.

Ήταν φορ με εξαιρετικά στοιχεία. Κεφαλοσφαιριστής, τεχνίτης με καλή ντρίμπλα, γρήγορος και κάτι σπάνιο για φορ. Ικανός εκτελεστής στις στατικές φάσεις. Όχι μόνο στα πέναλτι. Μπορούσε με την ίδια ευκολία να σκοράρει και με φάουλ με το αριστερό του πόδι. Τον Γενάρη του 2020 αποχαιρέτησε τη Μαρσέιγ για να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη.

Στη Θεσσαλονίκη τον υποδέχθηκαν ως τον παίκτη που θα έλυνε το επιθετικό πρόβλημα. Έπειτα από 14 μήνες, οι δύο πλευρές κατέληξαν στα δικαστήρια. Ο Κώστας Μήτρογλου έφτασε να συζητείται ακόμα και για ομάδες της Super League 2. 

Είναι πλέον κοντά στη δύση της καριέρας του. Ασφαλώς ο ίδιος περίμενε ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν διαφορετικά. Δεν περίμενε όταν ήρθε στον Άρη ότι έναν ολόκληρο χρόνο θα είναι εκτός πλάνων.

Ζλάταν για Ραϊόλα: «Μίνο τα καταφέραμε, η βόλτα τελείωσε - Μου λείπεις»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:33 - 16.06.2023

Ζλάταν για Ραϊόλα: «Μίνο τα καταφέραμε, η βόλτα τελείωσε - Μου λείπεις»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλησε να πει αντίο στο ποδόσφαιρο και μέσω των social media και στην αναφορά του θυμήθηκε τον πρώην ατζέντη του Μίνο Ραϊόλα, τον όποιο και ευχαρίστησε για όλα ενώ αποκάλυψε πως του λείπει.

 Ο 34χρονος φορ, ο οποίος έμαθε το ποδόσφαιρο στη Γερμανία και την Γκλάντμπαχ ήρθε στον Ολυμπιακό και τη σεζόν 2009-10 σημείωσε 9 γκολ στο πρωτάθλημα. Ήταν μία περίοδος, όμως, που οι «ερυθρόλευκοι» άλλαζαν ιδιοκτησία. Ο Μήτρογλου πήγε δανεικός σε Πανιώνιο και Ατρόμητο και σε 1,5 χρόνο πέτυχε και στους δύο 27 γκολ.