Μια ξεχωριστή μέρα στην Opap Arena για τους πιο ξεχωριστούς οπαδούς της ΑΕΚ

Μια ξεχωριστή μέρα στην Opap Arena για τους πιο ξεχωριστούς οπαδούς της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 18:25 - 11.05.2023

Η ΑΕΚ τίμησε τους κατόχους ΑμΕΑ εισιτηρίων διαρκείας, με μια πολύ ξεχωριστή μέρα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας

Μέσα στο μεθύσι της χαράς για την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ όχι απλώς δεν ξέχασε τους πιο ξεχωριστούς οπαδούς της, αλλά τους ετοίμασε και μια πολύ ξεχωριστή μέρα στην Opap Arena. Η Ένωση παρέθεσε γεύμα στο εστιατόριο "Βυζαντινό" που βρίσκεται μέσα στο γήπεδο, προς τιμήν των πιστών οπαδών της ομάδας με αναπηρικό αμαξίδιο, που έχουν εισιτήρια διαρκείας ΑμΕΑ.

Το παρών στο γεύμα έδωσαν και ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και όχι μόνο διοικητικοί παράγοντες. Και μάλιστα δυο εκ των αρχηγών. Ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο Κώστας Γαλανόπουλος, αλλά και ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο Μιλάντ Μοχαμάντι και ο Βασίλης Χατζηεμμαννουήλ. Ενώ παρών ήταν και ο Θωμάς Μαύρος. Όλοι τους πέρασαν στιγμές με τους οπαδούς της ΑΕΚ με κύριο θέμα φυσικά, την φετινή εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του Αλμέιδα. 

Παρόντες εκ μέρους της διοίκησης ήταν ο Α΄Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη και ο Τεχνικός Διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι. Οι διοικητικοί παράγοντες της ΑΕΚ δεσμεύτηκαν πως ότι στο άμεσο χρονικό διάστημα η OPAP ARENA θα παρέχει ακόμη περισσότερες διευκολύνσεις και διαθεσιμότητα θέσεων, για άτομα με κινητικά προβλήματα και με ειδικές ανάγκες. Ανάλογη και με τα αιτήματα που ενόψει της σεζόν που έρχεται έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά.