Η «ζωγραφιά» του Λεάο δεν ήταν αρκετή για τη Μίλαν - Η μπίλια έκατσε στο «Χ» κόντρα στην Αταλάντα (vid)

Μίλαν - Αταλάντα

i

© PrtScr

Η «ζωγραφιά» του Λεάο δεν ήταν αρκετή για τη Μίλαν - Η μπίλια έκατσε στο «Χ» κόντρα στην Αταλάντα (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:47 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 25.02.2024

Μίλαν και Αταλάντα έμειναν ισόπαλες (1-1), σε ένα ματς που ο Λεάο έβαλε την υπογραφή του με ένα απίστευτο γκολ.

Το αδιανόητο γκολ του Λεάο δεν χάρισε τη νίκη στη Μίλαν!

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie A, οι Μιλανέζοι φιλοξένησαν την Αταλάντα στο «Σαν Σίρο», με τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία (1-1).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η Μίλαν μπήκε με το πόδι πατημένο στο... γκάζι και με το καλημέρα άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, μόλις στο 3ο λεπτό ο Λεάο βρήκε δίχτυα με μία «ζωγραφιά». Ο ίδιος έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, πέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του και από τα πλάγια εκτέλεσε υποδειγματικά για το 1-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι παρέμειναν ψηλά, ωστόσο η Αταλάντα έφερε το ματς στα ίσα κόντρα στη ροή του αγώνα. Η ομάδα του Μπέργκαμο κέρδισε πέναλτι στο 42ο λεπτό, ο Κοπμάινερς ανέλαβε την εκτέλεση κι ευστόχησε για το 1-1.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να μην παίρνουν ιδιαίτερα ρίσκα. Στο 80ο λεπτό, ο Ολιβιέ Ζιρού έφτασε μία ανάσα από το γκολ της... λύτρωσης. Ο Γάλλος φορ υποδέχτηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή κι επιχείρησε το σουτ, όμως ο Ντάβιντε Τζαπακόστα έσωσε την ομάδα του πάνω στη γραμμή.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι Μιλανέζοι έμειναν ψηλά και πίεσαν για το νικητήριο τέρμα, ωστόσο τα βρήκαν... σκούρα κόντρα στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της Αταλάντα.

Με αυτήν την ισοπαλία, η Μίλαν έφτασε τους 53 πόντους και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +7 από την 5η Αταλάντα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ