«Ξέρανε» στις καθυστερήσεις τη Μίλαν η Μπολόνια που παραμένει κοντά στην τετράδα
i

©Photo by Marco Luzzani/Getty Images

«Ξέρανε» στις καθυστερήσεις τη Μίλαν η Μπολόνια που παραμένει κοντά στην τετράδα

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:51 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 28.01.2024

Η Μπολόνια χάρη στο γκολ του Ορσολίνι στις καθυστερήσεις του αγώνα κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (2-2) απέναντι στη Μίλαν για την 22η αγωνιστική της Serie A.

Η Μπολόνια έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις από το Μιλάνο, αφού το παιχνίδι με τη Μίλαν έληξε 2-2 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Serie A

Ο Ζίρκζι στο 29’ άνοιξε το σκορ κι έβαλε δύσκολα στη Μίλαν. Ο Μάσα στο 41’ καταλόγισε πέναλτι για τους γηπεδούχους, προκαλώντας την έκρηξη του τεχνικού της Μπολόνια Τιάγκο Μότα, ο οποίος αποβλήθηκε. Ο Ζιρού, όμως, εκτέλεσε άσχημα το πέναλτι και μπλόκαρε ο Σκορούπσκι.

Η Μίλαν, ωστόσο, κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 45’ με τον Λόφτους-Τσικ. Στο 75’ ήταν η σειρά του Τεό Ερναντέζ να χάσει πέναλτι, αφού έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 83’ και πάλι ο Λόφτους-Τσικ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 2-1 κι όλα έδειχναν ότι οι «ροσονέρι» θα πάρουν μία πολύτιμη νίκη.

 Αλλά στο 90’ ο Τερατσιάνο τράβηκε στη μικρή περιοχή τον Κρίστιανσεν, ο Μάσα αρχικά δεν υπέδειξε την παράβαση, αλλά το έπραξε όταν εξέταση τη φάση, όταν κλήθηκε στο VAR. Ο Ορσολίνι εκτέλεσε και ισοφάρισε για το 2-2.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ