Σοκ στη Μίντιλαντ: Ο Όλσον νοσηλεύεται αφού κατέρρευσε ξαφνικά στο σπίτι του

Μάρκους Μπεργκ και Κρίστοφερ Όλσον

i

PrtScr

Σοκ στη Μίντιλαντ: Ο Όλσον νοσηλεύεται αφού κατέρρευσε ξαφνικά στο σπίτι του

Κώστας Τόπας 12:16 - 27.02.2024

Ο Σουηδός χαφ της Μίντιλαντ, Κρίστοφερ Όλσον, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκεφαλική ασθένεια!

Το πρωί της Τρίτης (27/02) η Μίντιλαντ ανακοίνωσε ότι ο μέσος της εθνικής Σουηδίας, Κρίστοφερ Όλσον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ο 28χρονος μέσος κατέρρευσε στο σπίτι του στις 20 Φεβρουαρίου και οι κορυφαίοι ειδικοί γιατροί της Δανίας προσπαθούν τώρα να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη με την υγεία του.

Την ίδια ώρα, προσπαθούν να καταλάβουν και οι συμπαίκτες στη Μίντιλαντ. «Πήραμε το μήνυμα πριν λίγες μέρες. Δεν ξέρω ακριβώς τι υπάρχει στον ιστότοπο, αλλά μάλλον πρόκειται για αυτό που γνωρίζουμε επίσης», είπε ο Γιόελ Άντερσον.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ομάδα του, ο Όλσον, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άαρχους, όπου διαγνώσθηκε με εγκεφαλική ασθένεια ο τύπος της οποίας δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί, αλλά δεν σχετίζεται με οποιονδήποτε τραυματισμό, ούτε προκαλείται από εξωτερικούς παράγοντες.

«Ο Κρίστοφερ Όλσον υπέφερε από μια φαινομενικά οξεία ασθένεια που σχετίζεται με τον εγκέφαλο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μίντιλαντ. Μια ομάδα Δανών ειδικών εργάζεται επί του παρόντος για να κάνει μια διάγνωση και να διασφαλίσει ότι η Όλσον θα λάβει τη σωστή θεραπεία.