Μίτσελ: «Από τα λάθη μαθαίνουμε»
i

Μίτσελ/©Intime

Μίτσελ: «Από τα λάθη μαθαίνουμε»

19:21 - 04.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 04.12.2022

Ο Μίτσελ μίλησε για την περίοδο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού μετά το φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης.

Τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού σχολίασε ο Μίτσελ μετά το τέλος του φιλικού με τη Σταντάρ Λιέγης. Οι Πειραιώτες αναδείχτηκαν ισόπαλοι (3-3) στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό που έδωσαν επί ισπανικού εδάφους.

«Είμαι υποχρεωμένος να τα βλέπω όλα και τα αρνητικά και τα θετικά. Δεν μπορούμε να δεχόμαστε τόσο εύκολα τρία γκολ, είναι πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Είμαι από αυτούς που θεωρούν πως από τα λάθη μαθαίνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε, να τα δούμε στο video, να διορθώσουμε τα λάθη και να κρατήσουμε τα θετικά», είπε για τον αγώνα ο Μίτσελ.

Για την προετοιμασία κι αν έχει λύσει προβλήματα, ο Ισπανός προπονητής σημείωσε: «Με βοήθησε γιατί βλέπω στα ματς πράγματα που βλέπω στην προπόνηση. Έχουμε δουλέψει και σε διαφορετικούς τρόπου παιχνιδιού. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε στο εξής στη χρονιά».

«Το προσπαθούμε, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν είμαστε πιο λίγοι κάνουμε καλύτερη προπόνηση», σχολίασε για τη μείωση του ρόστερ.

Για το αν θα βάλει βασικούς με τη Νότιγχαμ, ο Μίτσελ είπε: «Θα συνεχίσω να βλέπω την ομάδα. Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε 18 παίκτες βασικούς. Μας αρέσει σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε με 16 παίκτες. Μεγαλώνει τον ανταγωνισμό».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού από το ένα έως το δέκα, ο Ισπανός τεχνικός σημείωσε: «Στο επτά»