Ο Μίτσελ αποχαιρέτησε τον Μάρκος Αλόνσο Πένια με ανάρτηση στο Twitter
i

Μίτσελ / ©intime

Ο Μίτσελ αποχαιρέτησε τον Μάρκος Αλόνσο Πένια με ανάρτηση στο Twitter

Sportal newsroom 12:36 - 09.02.2023

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, είπε το δικό του «αντίο» στον φίλο του και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Μάρκος Αλόνσο Πένια, που απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών.

Ο Μάρκος Αλόνσο Πένια απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών, με την αιτία του θανάτου του να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή. Ο πατέρας του νυν αριστερού μπακ της Μπαρτσελόνα, Μάρκος Αλόνσο, αποτέλεσε σημαντικός παίκτης της ομάδας της Βαρκελώνης την δεκαετία του 1980, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο Ισπανίας και ένα σούπερ καπ Ισπανίας. 

Με τους «ροχιμπλάνκος» είχε δύο θητείες (1979-82, 1987-89), ενώ αποτέλεσε και προπονητής τους τη σεζόν 2000-2001. Ο «Μαρκίτος» φόρεσε επίσης την φανέλα της Σαταντέρ και της Λογκρονές, ενώ με την εθνική Ισπανίας αγωνίστηκε 22 φορές, όντας μέλος της ομάδας που έφτασε στον τελικό του Euro του 1984.

Μίτσελ: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα νικήσει εκεί»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:06 - 08.02.2023

Μίτσελ: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα νικήσει εκεί»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, σε συνέντευξη που έδωσε πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ, έκανε λόγο για το παιχνίδι του Κυπέλλου, για τους τραυματισμούς, αλλά και για την τραγωδία της «Θύρας 7».

Κάπως έτσι ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, είπε το δικό του «αντίο» στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, με μία ανάρτηση στο Twitter, γράφοντας: «Οι καλοί άνθρωποι σε κάνουν να χαμογελάς και να νοιάζεσαι για σένα ακόμα κι αν δεν βλέπεις ο ένας τον άλλον κάθε μέρα. Θα το κάνω, όπου κι αν είσαι, γιατί είναι αυτό που έκανες πάντα για μένα. Καλό ταξίδι φίλε».