Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης και οι «εκπλήξεις» του Μίτσελ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
i

Κωνσταντίνος Τζολάκης/ ©Intime

Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης και οι «εκπλήξεις» του Μίτσελ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:40 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 09.02.2023

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» απόψε (9/2,20:30) στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Ο Μίτσελ δεν ανακοίνωσε αποστολή. «Φωτογράφισε» Τζολάκη για την εστία.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε (9/2, 20:30, Cosmote Sport 1) στην «OPAP Arena» στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet. 

Σε αντίθεση με τον Ματίας Αλμέιδα ο Μίτσελ δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αποψινό ματς. Ο Ισπανός κόουτς μιλώντας στη COSMOTE TV για το εάν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών τόνισε πως «εκτός από τον Σισέ και τον Μαρσέλο που εξακολουθούν να έχουν κάποια προβλήματα, όλη η υπόλοιπη ομάδα είναι διαθέσιμη. Το πιο σημαντικό, όμως είναι πως όλοι παίκτες θέλουν να παίξουν σε αυτόν αγώνα». Επομένως τα μοναδικά προβλήματα που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτά των Μαρσέλο και Σισέ, βάσει των λεγόμενων του προπονητή των Πειραιωτών. 

«Έχω δείξει τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση από την προηγούμενη θητεία μου εδώ. Τότε παίζαμε μέχρι τον τελικό με τον ίδιο τερματοφύλακα, ενώ στο πρωτάθλημα έπαιζε ο άλλος τερματοφύλακας. Επομένως, αυτό θα κάνουμε και τώρα. Εάν ο Τζολάκης συνεχίσει να έχει την ίδια εικόνα όπως στο παιχνίδι με τον Άρη, τότε πραγματικά δεν βλέπω κανένα λόγο να μην συνεχίσω να τον εμπιστεύομαι», ήταν η απάντηση του Μίτσελ στην ερώτηση για το εάν θα πάει με τον Τζολάκη στο τέρμα σε όλη τη διοργάνωση. 

Μίτσελ: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα νικήσει εκεί»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:06 - 08.02.2023

Μίτσελ: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα νικήσει εκεί»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, σε συνέντευξη που έδωσε πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ, έκανε λόγο για το παιχνίδι του Κυπέλλου, για τους τραυματισμούς, αλλά και για την τραγωδία της «Θύρας 7».

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου είναι το φαβορί για να υπερασπιστεί την εστία των «ερυθρόλευκων» στο αποψινό ματς. Από εκεί και πέρα δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια έκπληξη όσον αφορά στην τετράδα της άμυνας. Ροντινέι - Παπασταθόπουλος - Ντόη - Ρέαμπτσιουκ θα βρεθούν μπροστά από τον Έλληνα τερματοφύλακα. Ο Ισπανός κόουτς έχει κατά νου και τον Ραμόν για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά πολύ πιθανό να μην τον ρίξει απευθείας στα βαθιά... βάζοντάς τον βασικό σε ντέρμπι. 

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής αν ο Χουάνγκ Ιν-μπομ είναι 100% έτοιμος θα αποτελέσει μαζί με του Σαμασέκου και Εμβιλά τα τρία χαφ του Ολυμπιακού. Αυτό θα γίνει βέβαια στην περίπτωση που ο Μίτσελ αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4-3-3. Στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κανός και στην δεξιά ο Μπιέλ, αν δεν τα καταφέρει ο Χάμες. Ο Ελ Αραμπί έχει προβάδισμα έναντι του Μπακαμπού για την κορυφή της επίθεσης. 

Μασούρας, Μπουτούτσι, Γκάρι Ροντρίγκες υπάρχουν επίσης στα πλάνα του Μίτσελ και μένει να δούμε ποια θα είναι η διαχείριση του Κώστα Φορτούνη.