Μιχαηλίδης στο Sportal: «Πάμε ψυλλιασμένοι μετά τα περσινά»

Μιχαηλίδης στο Sportal: «Πάμε ψυλλιασμένοι μετά τα περσινά»

Μάνος Τσαλγατίδης 15:12 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 09.07.2023

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης μίλησε στο Sportal για τη σεζόν που έρχεται.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας του στο Τέχελεν της Ολλανδίας, έχοντας δώσει δύο φιλικά, το πιο πρόσφατο κόντρα στη Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης μίλησε στο Sportal για την ήττα από τους Ολλανδούς, την πορεία της προετοιμασίας αλλά και τη δική του κατάσταση, μετά την επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό.

Παράλληλα, έστειλε το μήνυμα του ενόψει των παιχνιδιών με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα συμπεράσματα του από το δεύτερο φιλικό παιχνίδι:

«Εννοείται πως κάτι δεν κάναμε καλά και ήρθε η ήττα από τους Γκόου Αχέντ Ιγκλις, αλλά γι’ αυτό είναι τα φιλικά στην προετοιμασία. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά στις προπονήσεις και να εμφανιστούμε βελτιωμένοι και καλύτεροι στα επόμενα φιλικά παιχνίδια».

Για την κατάσταση του, μετά τον τραυματισμό:

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος σχεδόν 14 μήνες εκτός αγώνων. Ξεκίνησα τη χρονιά στο 100%, δίνω τα πάντα στις προπονήσεις και στους αγώνες, ελπίζω όλα να πάνε καλά για μένα τη νέα σεζόν».

Για το κλίμα στον κόσμο αναφορικά με τις μεταγραφές:

«Οι παίκτες δεν θέλουμε και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τις μεταγραφές. Όποιοι είναι να έρθουν στην ομάδα, θα έρθουν. Εμείς είμαστε εδώ για να δουλεύουμε, είμαστε σχεδόν 30 παίκτες στην προετοιμασία, δουλεύουμε καθημερινά και δεν κοιτάμε ποιος θα έρθει στην ομάδα, η δουλειά μας είναι στο γήπεδο και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Για τις αλλαγές στο κέντρο άμυνας:

«Από τον ΠΑΟΚ έχουν περάσει πάρα πολλοί καλοί παίκτες, με εμπειρίες και παραστάσεις, τώρα θα είναι κάτι διαφορετικό, είναι κάτι που το βιώνουμε πρώτη φορά, να έχει η ομάδα τόσο χαμηλό μ.ο. ηλικίας, αλλά είναι καλό να γίνονται αλλαγές για να υπάρχει μια ανανέωση στην ομάδα»

Για τη δήλωση του Ράζβαν Λουτσέσκου, ενόψει τον παιχνιδιών με την Μπεϊτάρ:

«Λογικό να μιλήσει για τα ματς με την Μπεϊτάρ. Είναι δύσκολα παιχνίδια και για τους παίκτες και για τον σύλλογο, θα δώσουμε το 100% των εαυτών μας, γιατί θέλουμε να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια και να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Είναι μεγάλος ο δρόμος για να μπούμε στους ομίλους, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το αν ο αποκλεισμός από τη Λέφσκι αποτελεί «μάθημα» για τον ΠΑΟΚ:

«Όλα αυτά τα παιχνίδια στα προκριματικά κρύβουν κινδύνους. Σίγουρα θα πάμε πιο… ψυλλιασμένοι, μετά τον περσινό αποκλεισμό, για να πάρουμε την πρόκριση με την Μπεϊτάρ».