Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μπάμπα (pics)

Η άφιξη του Μπάμπα

i

© Sportal

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μπάμπα (pics)

Μάνος Τσαλγατίδης 14:26 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 09.07.2023

Ο Ράχμαν Μπάμπα έφτασε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Μετά τον Τροστ-Έκονγκ, ο Ράχμαν Μπάμπα θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ για αυτήν τη σεζόν. Ο Γκανέζος μπακ έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής (9/7) στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου και τον παρέλαβαν άνθρωποι του Δικέφαλου. Πλέον αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της διαδικασίας, με σκοπό ο πρώην αμυντικός της Τσέλσι να ξεκινήσει τη δεύτερή του θητεία με τα «ασπρόμαυρα».

Ο Ράχμαν Μπάμπα αναμένεται να περάσει τις ιατρικές του εξετάσεις άμεσα, να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και ακολούθως να ξεκινήσει το ταξίδι για το Τέχελεν, προκειμένου να ενταχθεί στο γκρουπ της προετοιμασίας του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Δείτε εδώ την άφιξη του Μπάμπα:

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12/7. Να θυμίσουμε, ο Γκανέζος ακραίος οπισθοφύλακας ήρθε στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού ως αντικαταστάτης του Γιαννούλη τη σεζόν 2020-21 και αγωνίστηκε με την «ασπρόμαυρη» φανέλα για έξι μήνες. Σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μέτρησε ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ πανηγύρισε και το Κύπελλο Ελλάδας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του 29χρονου διεθνή με την Τσέλσι έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο έμεινε ελεύθερος καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μπάμπα:

«Φυσικά είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ. Λάτρεψα τους έξι μήνες που πέρασα στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ», ενώ για το αν έχει επικοινωνήσει με τον προπονητή της ομάδας, τόνισε πως: «Να, είχαμε επαφή με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλήσαμε λίγο».

Όσον αφορά του θέμα του Σαμάτα, οι μάνατζερ του αναφέρουν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πως αυτό θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα. Θυμίζουμε πως παρά τα δημοσιεύματα που υπήρχαν για τον παίκτη και ομάδα της Σαουδικής Αραβίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όπως όλα δείχνουν έχει μπει το νερό στο αυλάκι για τη συγκεκριμένη υπόθεση και ο Τανζανός φορ θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.