Το «σόου» του Κάρολ Σβιντέρσκι στο MLS οδήγησε τον σπίκερ σε... viral περιγραφή (vids)

Κάρολ Σβιντέρσκι

i

© PrtScr

Το «σόου» του Κάρολ Σβιντέρσκι στο MLS οδήγησε τον σπίκερ σε... viral περιγραφή (vids)

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο MLS, ωστόσο αυτή τη φορά τα δύο γκολ που πέτυχε «τρέλαναν» τον σπίκερ της αναμέτρησης.

Ένας από τους πρώην επιθετικούς του ΠΑΟΚ, ο οποίος... διαπρέπει στο εξωτερικό είναι δίχως αμφιβολία ο Κάρολ Σβιντέρσκι. Ο διεθνής Πολωνός φορ έγινε κάτοικος Βόρειας Καρολίνας καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025 και με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο με την ομάδα της Σάρλοτ, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει έξι γκολ και τέσσερις ασίστ σε 21 συμμετοχές.

Να θυμίσουμε, ο Σβιντέρσκι αποτέλεσε έναν από τους πρωταγωνιστές του «Δικεφάλου» για μία τριετία, καθώς σε 134 συμμετοχές πέτυχε 35 γκολ, μοίρασε 14 ασίστ και πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.

Το «σόου» του Πολωνού φορ δεν ήταν αρκετό 

Τα ξημερώματα (9/7), η Σάρλοτ υποδέχθηκε το Σινσινάτι για την 22η αγωνιστική της ανατολικής περιφέρειας του MLS σε ένα ματς πολλά γκολ (2-2). Μπορεί οι γηπεδούχοι να προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ του Σβιντέρσκι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα στο δεύτερο μέρος. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα δύο φορές σκοράροντας στο 14ο και 24ο λεπτό, ωστόσο όπως αποδείχθηκε αυτό δεν ήταν αρκετό. 

Από την άλλη όμως, στο δεύτερο γκολ του Πολωνού ο σπίκερ της αναμέτρησης μας χάρισε μία ξεκαρδιστική στιγμή. Όπως αποδείχθηκε, η εντυπωσιακή εκτέλεση του Σβιντέρσκι τρέλανε τον σχολιαστή του τοπικού ραδιοφώνου, ο οποίος μιμήθηκε τον... Μίκι Μάους.

Δείτε εδώ τα γκολ: 

Νέο γκολ κι από τον Φούντα

Εκτός από τον Σβιντέρσκι, υπάρχει ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από τα γήπεδα της Super League, ο οποίος ξεχωρίζει με τις επιδόσεις του στο πρωτάθλημα του MLS

Ο Φούντας στο Sportal: «Πολλά χρόνια έχουμε να δούμε προπονητή σαν τον Πογέτ στην Εθνική» (vid)
EURO

13:05 - 17.06.2023

Ο Φούντας στο Sportal: «Πολλά χρόνια έχουμε να δούμε προπονητή σαν τον Πογέτ στην Εθνική» (vid)

Ο Ταξιάρχης Φούντας μίλησε στο Sportal για τον αγώνα της Ελλάδας με την Ιρλανδία, αλλά και για τη συνέχεια των προκριματικών. Τόνισε μάλιστα πως προπονητή σαν τον Πογέτ στην Εθνική έχουμε καιρό να δούμε.

Ο λόγος γίνεται για τον Ταξιάρχη Φούντα που σκόραρε για ακόμη μία φορά με τη φανέλα DC United στο 2-2 απέναντι στην Ίντερ Μαϊάμι. Συγκεκριμένα, στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε το 1-1 για την ομάδα του, έξι λεπτά μετά το γκολ του Κρεμάσι, ενώ στο 77’ συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Ρομπέρτα να κάνει το 2-2, έπειτα από γκολ του Άλεν νωρίτερα. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Φούντας αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης, μετρώντας πλέον έξι γκολ φέτος στο αμερικανικό πρωτάθλημα, ενώ συνολικά με τη φανέλα της ομάδας του έχει βρει δίχτυα 17 φορές.