Ο Φούντας σκόραρε ξανά με εκπληκτικό τελείωμα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του - Νέο ρεκόρ εισιτηρίων στο MLS

Ο Φούντας σκόραρε ξανά με εκπληκτικό τελείωμα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του - Νέο ρεκόρ εισιτηρίων στο MLS

Γιώργος Σακελλαρίου 09:04 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 05.07.2023

Ο Ταξιάρχης Φούντας έδωσε τη νίκη στην DC United κόντρα στο Ντάλας. Ρεκόρ εισιτηρίων στην αναμέτρηση Λος Άντζελες Γκάλαξι - Λος Άντζελες.

Ο Ταξιάρχης Φούντας συνεχίζει να λάμπει στη DC United.

Ο διεθνής επιθετικός στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής στο MLS πέτυχε ένα ακόμα γκολ με την ομάδα του. Ο Φούντας με εκπληκτικό τελείωμα με το δεξί εντός περιοχής, σημείωσε το νικητήριο γκολ της DC United στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ντάλας. Η ομάδα του επικράτησε 1-0 και μ’ αυτό το γκολ είναι στην όγδοη θέση της ανατολικής περιφέρειας και κυνηγάει την είσοδο στα playoffs.

Ο Φούντας, παράλληλα, έφτασε τα 5 γκολ σε 15 αγώνες στο MLS την τρέχουσα σεζόν.

Δείτε το γκολ του Φούντα:

Σε ένα άλλο ματς, παράλληλα, στο ντέρμπι του Λος Άντζελες ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τους Λος Άντζελες Galaxy, όπως ανακοινώθηκε, σημειώθηκε ρεκόρ εισιτηρίων σε παιχνίδι πρωταθλήματος. 

Συγκεκριμένα, διατέθηκαν 82.100 εισιτήρια σε ένα ματς, όπου ο Μπόιντ πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ στη νίκη των Galaxy με 2-1.

Για τον έτερο διεθνή φορ Γιώργο Γιακουμάκη τα πράγματα δεν πήγαν καλά στην αναμέτρηση της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με τη Φιλαδέλφεια. Ο Έλληνας επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ λοιπόν υποδέχθηκε τη Φιλαδέλφια. 

Ο Φούντας στο Sportal: «Πολλά χρόνια έχουμε να δούμε προπονητή σαν τον Πογέτ στην Εθνική» (vid)
EURO

13:05 - 17.06.2023

Ο Φούντας στο Sportal: «Πολλά χρόνια έχουμε να δούμε προπονητή σαν τον Πογέτ στην Εθνική» (vid)

Ο Ταξιάρχης Φούντας μίλησε στο Sportal για τον αγώνα της Ελλάδας με την Ιρλανδία, αλλά και για τη συνέχεια των προκριματικών. Τόνισε μάλιστα πως προπονητή σαν τον Πογέτ στην Εθνική έχουμε καιρό να δούμε.

Ο Γιακουμάκης βρισκόταν κανονικά στην ενδεκάδα των γηπεδούχων, ωστόσο, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι. Ο διεθνής φορ στο 30’ έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Μιγκέλ Μπέρι να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

 Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας κάνει λόγο ότι το πρόβλημα του Γιακουμάκη εντοπίζεται στον ιγνυακό τένοντα. Εννοείται ότι θα ακολουθήσουν περαιτέρω εξετάσεις για να φανεί αν όντως υπάρχει θέμα και αν ναι, τότε πόσο καιρό θα τεθεί νοκ-άουτ ο 28χρονος φορ.