Ο Μοντιέλ δίδαξε ήθος και αποθέωσε τον συμπατριώτη του Ντιμπάλα (vid)

Μοντιέλ - Ντιμπάλα

i

© BeFunky

Ο Μοντιέλ δίδαξε ήθος και αποθέωσε τον συμπατριώτη του Ντιμπάλα (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:45 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 01.06.2023

Ο Γκονζάλο Μοντιέλ δίδαξε ήθος, διότι μετά τη λήξη του τελικού έσπευσε να αποθεώσει τον χαμένο της βραδιάς αλλά συμπαίκτη του στην Εθνική Αργεντινής, Πάουλο Ντιμπάλα.

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό που τα είχε σχεδόν όλα, η Σεβίλλη ήταν η μεγάλη νικήτρια για ακόμη μία φορά. Η ομάδα της Ισπανίας επικράτησε της Ρόμα στη διαδικασία των πέναλτι με 4-1 έπειτα από το 1-1 της κανονικής διάρκειας και πήρε το έβδομο Europa League της ιστορίας της, ούσα η απόλυτη κυρίαρχος του θεσμού. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πρωταγωνιστές θα μπορούσε να ήταν πολλοί, ωστόσο αυτός που έκλεψε την παράσταση με το νικητήριο πέναλτι αλλά και τις δηλώσεις του μετά, ήταν ο Γκονζάλο Μοντιέλ.

Μετά τη λήξη του ματς, ο απόλυτος θριαμβευτής Μοντιέλ δίδαξε ήθος με τις δηλώσεις, καθώς πραγματοποίησε μία ενέργεια που δεν τη βλέπουμε συχνά. Όσο όλα τα φώτα της δημοσιότητας ήταν πάνω του, αυτός έσπευσε να αποθεώσει τον ηττημένο της βραδιάς. Συγκεκριμένα, ο άσος των Ανδαλουσιανών είπε τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στην Εθνική Αργεντινής, Πάουλο Ντιμπάλα

«Επιτρέψτε μου επίσης να στείλω έναν χαιρετισμό στον συμπαίκτη μου Ντιμπάλα, ο οποίος έκανε ένα υπέροχο παιχνίδι. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσει γιατί είναι σπουδαίος παίκτης και εξαιρετικός άνθρωπος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που χάρισε στη Σεβίλλη τον τίτλο.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο «Πούσκας» με εξαιρετικό πλασέ για την Ρόμα, δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του και ξέσπασε σε δάκρυα μετά το φινάλε. Μάλιστα κάθισε απαρηγόρητος στον αγωνιστικό χώρο ξεσπώντας σε κλάματα για την χαμένη ευκαιρία να σηκώσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Όταν έφτασε η στιγμή της απονομής για το ασημένιο μετάλλιο ο 29χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός δάκρυσε ξανά, με τον πιο έμπειρο και συμπαίκτη του Νεμάνια Μάτιτς να τον παρηγορεί, λέγοντας του πως: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Τέλος, να θυμίσουμε πως εκτός από συμπαίκτες στην Αργεντινή και καλοί φίλοι, Ντιμπάλα και Μοντιέλ έζησαν μαζί τον περασμένο Δεκέμβριο ίσως την πιο χαρούμενη στιγμή της καριέρας τους, καθώς η «Αλμπισελέστε» σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στη Γαλλία.