Διέλυσε τη Μόντσα με πεντάρα η πρωτοπόρος Ίντερ
i

Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images

Διέλυσε τη Μόντσα με πεντάρα η πρωτοπόρος Ίντερ

Sportal newsroom 23:46 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:56 - 13.01.2024

Η Ίντερ έστησε πάρτι στο «Brianteo Stadium», επικρατώντας της Μόντσα με 5-1 και αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Γιουβέντους στους πέντε βαθμούς.

Ένα δίλεπτο στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για να θέσει η Ίντερ τις βάσεις της νίκης στο «U-Power Stadium» της Μόντσα, απέναντι στη γηπεδούχο ομάδα. Οι «νερατζούρι» νίκησαν με 5-1 και αύξησαν τη διαφορά που τους χωρίζει από τη δεύτερη Γιουβέντους στους 5 βαθμούς ύστερα από 20 αγωνιστικές, αλλά η ομάδα του Τορίνο έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς υποδέχεται την Κυριακή (14/1) τη Σασουόλο.

Στο 11ο λεπτό η Ίντερ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γκαλιαρντίνι από κεφαλιά του Λαουτάρο Μαρτίνες και ο Τσαλχάνογλου το μετέτρεψε σε γκολ στο 12΄, ανοίγοντας το σκορ. Έπειτα από δύο λεπτά ο Ντιμάρκο βρήκε σε θέση βολής τον Αργεντινό στράικερ και ο Μαρτίνες νίκησε τον Σορεντίνο για το 0-2.

Ο προπονητής της Μόντσα, Ραφαέλε Παλαντίνο, αποβλήθηκε για διαμαρτυρία στο 60΄ κι ένα λεπτό αργότερα ο Τσαλχάνογλου τελείωσε το παιχνίδι μετά από ασίστ του Τουράμ, ύστερα από εξαιρετική αντεπίθεση της Ίντερ. Η Μόντσα μείωσε με πέναλτι του Πεσίνα στο 69΄, που έκανε Νταρμιάν επί του Μότα, αλλά επίσης από την άσπρη βούλα ο Μαρτίνες έγραψε το 1-4 στο 84΄ (μαρκάρισμα του Άκπα στον Φρατέζι), για να δώσει θριαμβευτική διάσταση στη νίκη ο Τουράμ στο 88΄ σημειώνοντας και πέμπτο γκολ.

Επιτέλους νίκη για τη Νάπολι με...buzzer beater, «κόλλησαν» στο μηδέν Τζένοα και Τορίνο
SERIE A

18:06 - 13.01.2024

Επιτέλους νίκη για τη Νάπολι με...buzzer beater, «κόλλησαν» στο μηδέν Τζένοα και Τορίνο

Την επιστροφή της στις νίκες πραγματοποίησε η Νάπολι, η οποία επικράτησε 2-1 της Σαλερνιτάνα με γκολ του Ραχμάνι στις καθυστερήσεις, ενώ την ίδια ώρα Τζένοα και Τορίνο έμειναν στο 0-0.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος έπαιξε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, μπαίνοντας αλλαγή στο 46΄ στη θέση του Τσιούρια.

Η 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SERIE A

Η 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SERIE A

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A