Άλλη μια μέρα... άλλο ένα ρεκόρ για τον Σαλάχ

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

©glomex

Άλλη μια μέρα... άλλο ένα ρεκόρ για τον Σαλάχ

Ιάσονας Τσίλης 09:05 - 24.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 24.12.2023

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν εκ των κορυφαίων της Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Άρσεναλ και φρόντισε να συνοδεύσει άλλη μια μεγάλη εμφάνιση, με ένα ακόμη ρεκόρ.

Λίβερπουλ και Άρσεναλ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πρηγήθηκαν στο 4ο λεπτό με τον Γκάμπριελ, «παγώνοντας» το «Άνφιλντ», ωστόσο οι «ρεντς» ισοφάρισαν στο ημίωρο με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ.

Ο Αιγύπτιος ήταν δραστήριος καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε συνεισφορά στην πλειοψηφία των μεγάλων στιγμών της Λίβερπουλ, με αποκορύφωμα την απίθανη φάση του Αλεξάντερ - Άρνολντ, ο οποίος αστόχησε σε τετ α τετ, μετά από πάσα του Σαλάχ.

Ο «Φαραώ» μετά τη χθεσινή αναμέτρηση, έχει συνεισφέρει σε 121 γκολ σε 120 εμφανίσεις στο «Άνφιλντ», με 88 γκολ και 33 στο ενεργητικό του!

Αρτέτα: «Οι παίκτες μου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια - Από τις καλύτερες εμφανίσεις της Λίβερπουλ φέτος»
PREMIER LEAGUE

08:29 - 24.12.2023

Αρτέτα: «Οι παίκτες μου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια - Από τις καλύτερες εμφανίσεις της Λίβερπουλ φέτος»

Τη δυσκολία του παιχνιδιού κόντρα στη Λίβερπουλ επεσήμανε ο Μικέλ Αρτέτα, «βγάζοντας το καπέλο» στους ποδοσφαιριστές του για τον βαθμό που πήραν στο «Άνφιλντ».

Παράλληλα, έγινε μόλις ο 4ος ποδοσφαιριστής που δημιουργεί τουλάχιστον 100 μεγάλες ευκαιρίες, από οταν δημιουργήθηκε το εν λόγω στατιστικό το 2011, όντας πίσω μόνο από τους Κέβιν Ντε Μπρόινε, Νταβίντ Σίλβα και Ριάντ Μαχρέζ.