Αρνητική απάντηση του Μουρίνιο στην Παρί - Παραμένει στη Ρόμα ο Πορτογάλος

Ζοσέ Μουρίνιο

i

Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Αρνητική απάντηση του Μουρίνιο στην Παρί - Παραμένει στη Ρόμα ο Πορτογάλος

Sportal newsroom 17:11 - 29.03.2023

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ζοσέ Μουρίνιο προς την Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος θα παραμείνει στη Ρόμα μεχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ζοσέ Μουρίνιο στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος όπως φαίνεται θα παραμείνει στη Ρόμα μέχρι το τέλος του συμβολαίου του. Όπως αναφέρει η corriere dello sport ο Πορτογάλος θα σεβαστεί το υπάρχον συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Οι «τζιαλορόσι» με τον Μουρίνιο στον πάγκο βρίσκονται εντός του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει στους προημιτελικούς της διοργάνωσης τη Φέγενορντ. Εκτός αυτού βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και είναι έναν βαθμό πίσω από την τετράδα. 

Εκτός από τη γαλλική ομάδα έχει απορρίψει και προτάσεις από αγγλικούς συλλόγους. Όπως αναφέρουν φήμες η Νιούκαστλ είχε δείξει ενδιαφέρον για τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που ο Έντι Χάου αποχωρούσε το καλοκαίρι. «Δεν έχω ακούσει τίποτα», ήταν η απάντησή του προς τους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε για τις προτάσεις που έχει δεχτεί.  

Ο 60χρονος βρίσκεται στην ιταλική ομάδα από το καλοκαίρι του 2021. Μαζί της έχει γράψει ιστορία, καθώς τον περασμένο Μάιο είχε κατακτήσει το Europa Conference League, κερδίζοντας τη Φέγενορντ με 1-0 στον τελικό των Τιράνων. Αυτός ήταν και ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος στην ιστορία της Ρόμα. Εκείνη την ημέρα μάλιστα και ο Πορτογάλος είχε γίνει ο πρώτος προπονητής που έχει κατακτήσει όλους τους ευρωπαϊκούς τίτλους (Champions League, Europa League και Conference League).