Σάλος για την ερμηνεία του εθνικού ύμνου της Αγγλίας από την ιταλοαμερικανίδα Ellynora: «Εβαλα τα κλάματα, ζητώ συγγνώμη» (vid)

Ellynora

i

Ellynora/PrtScr

Σάλος για την ερμηνεία του εθνικού ύμνου της Αγγλίας από την ιταλοαμερικανίδα Ellynora: «Εβαλα τα κλάματα, ζητώ συγγνώμη» (vid)

Κώστας Τόπας 15:27 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:32 - 24.03.2023

Η τραγουδίστρια που επικρίθηκε για την ερμηνεία της στο «God Save the King» πριν από τον αγώνα της Αγγλίας με την Ιταλία, παραδέχθηκε ότι είναι θυμωμένη και παράλληλα θλιμμένη με τις αποδοκιμασίες των Βρετανών.

Η ιταλοαμερικανίδα Ellynora κατηγορήθηκε ότι δεν ερμήνευσε σωστά τον εθνικό ύμνο του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης των εθνικών ύμνων στο «Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Οι οπαδοί της Αγγλίας συρρέουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποδοκιμάσουν την νεαρή τραγουδίστρια, η οποία χαρακτηρίστηκε ότι έκανε τη χειρότερη απόδοση όλων των εποχών του εθνικού ύμνου.

Πλάνα με τους παίκτες της Αγγλίας να δείχνουν ολοφάνερα μπερδεμένοι από αυτά που άκουγαν έκαναν επίσης τον γύρο των social media.

Από την πλευρά της η νεαρή τραγουδίστρια τόνισε ότι είναι θλιμμένη για αυτό που συνέβη και ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Αγγλίας στο γήπεδο και όσους την παρακολουθούσαν στην τηλεόραση.

Η «Daily Mail» ισχυρίστηκε ότι ξέσπασε σε κλάματα αφού ζήτησε συγγνώμη για την ερμηνεία της.

«Είμαι πολύ θυμωμένη με αυτό που συνέβη γιατί ήθελα να είναι τέλειο, αλλά αυτό που συνέβη δεν ήταν δικό μου λάθος. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλους τους οπαδούς της Αγγλίας που ήταν στο γήπεδο και έβλεπαν στην τηλεόραση, είμαι στενοχωρημένη για αυτό που συνέβη και θέλω ο κόσμος να ξέρει ότι δεν έδειξα ασέβεια. Ήταν μεγάλη τιμή που μου ζητήθηκε να τραγουδήσω τον εθνικό ύμνο και ήμουν τόσο ενθουσιασμένη γι' αυτό. Δεν έχω ξανατραγουδήσει κάτι τέτοιο. Είμαι περισσότερο ποπ καλλιτέχνιδα, αλλά στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε ένα πρόβλημα με τον ήχο.

Είχα δοκιμάσει τον ύμνο δύο φορές την ημέρα πριν από τον αγώνα και στη συνέχεια τη νύχτα τρεις φορές, αλλά όταν ήρθε η πραγματική απόδοση, είχα πρόβλημα με το ακουστικό μου. Είχα τη μουσική στο αυτί μου και μετά σταμάτησε και άρχισε ξανά, και την άκουγα δύο φορές, οπότε σήμαινε ότι δεν είχα συγχρονιστεί και ήταν δύσκολο για μένα να προλάβω. Πραγματικά προσπάθησα να λύσω το πρόβλημα, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και είμαι τόσο θυμωμένη γι' αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.