Παραμένει πικραμένος ο Μουρίνιο με την Τότεναμ: «Είναι μια ομάδα με άδεια τροπαιοθήκη και με απέλυσε δύο μέρες πριν από τελικό» (vid)

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Παραμένει πικραμένος ο Μουρίνιο με την Τότεναμ: «Είναι μια ομάδα με άδεια τροπαιοθήκη και με απέλυσε δύο μέρες πριν από τελικό» (vid)

Κώστας Τόπας 10:25 - 18.12.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε γι' ακόμη μία φορά την ευκαιρία για να πετάξει το «καρφί» του στην Τότεναμ για τον τρόπο με τον οποίο ο σύλλογος χειρίστηκε την απόλυσή του.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραμένει δυσαρεστημένος με την Τότεναμ για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η απόλυσή του μετά από μόλις 17 μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Premier League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι κατά σειρά νικητής και έχει κερδίσει τουλάχιστον ένα τρόπαιο σε κάθε σύλλογο που έχει διευθύνει, συμπεριλαμβανομένης της Ρόμα, όπου διανύει την τρίτη του σεζόν, κερδίζοντας το Europa Conference League το 2021. Επιπλέον, ο «Special One» έχει κερδίσει έναν τίτλο πρωταθλήματος σε όλες τις χώρες που έχει διευθύνει. Την Premier League, τη La Liga, τη Serie A και το πορτογαλικό πρωτάθλημα (Primeira Liga).

Κορυφαία από τα επιτεύγματά του ήταν η κατάκτηση του UEFA Champions League με την Πόρτο και η κατάκτηση του πρώτου τίτλου Premier League της Τσέλσι μετά από 50 χρόνια στην πρώτη του σεζόν στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ο Μουρίνιο διορίστηκε προπονητής της Τότεναμ μετά την απόλυση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος ήταν επικεφαλής για πέντε χρόνια, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση κάποιου τίτλου.

Ο 60χρονος προπονητής Ισχυρίστηκε ότι τα «σπιρούνια» δεν θα ήταν ο μοναδικός σύλλογος του χωρίς ασημικά, αλλά ο σύλλογος του Βορείου Λονδίνου τον αψήφησε, απολύοντάς τον έξι ημέρες πριν από τον τελικό του Carabao Cup του 2021.

Απίστευτος Μουρίνιο: Τα έβαλε με τον Σάντσες και τον έκανε αλλαγή στην αλλαγή!
SERIE A

08:47 - 18.12.2023

Απίστευτος Μουρίνιο: Τα έβαλε με τον Σάντσες και τον έκανε αλλαγή στην αλλαγή!

Ο τρομερός Ζοσέ Μουρίνιο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, τον Ρενάτο Σάντσες όμως η εμφάνιση του τελευταίου έκανε έξαλλο τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος τον έκανε αλλαγή στην αλλαγή.

«Αυτός ήταν ένας σύλλογος που έχει μια άδεια αίθουσα για τα τρόπαια και μετά με απολύει δύο μέρες πριν από τον τελικό. Ελα τώρα...», σχολίασε ο Μουρίνιο. Παρά την ιστορική καριέρα με 26 τρόπαια, ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης κάποτε ισχυρίστηκε ότι το γεγονός ότι τερμάτισε δεύτερος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμά του.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, ο ΠΑΟΚ κορυφή και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο