Η «Gazzetta dello Sport» απάντησε στον Μουρίνιο: «Πώς λες "έκανα λάθος" στα πορτογαλικά;» (vid)

Η «Gazzetta dello Sport» απάντησε στον Μουρίνιο: «Πώς λες "έκανα λάθος" στα πορτογαλικά;» (vid)

Κώστας Τόπας 14:47 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 04.12.2023

Ο δημοσιογράφος Αλεσάντρο Βοτσαλέλι, άφησε ένα... αιχμηρό μήνυμα στον προπονητή της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο που επέκρινε τον διαιτητή πριν το παιχνίδι με την Σασουόλο.

Ο δημοσιογράφος Αλεσάντρο Βοτσαλέλι, από την «Gazzetta dello Sport», άφησε ένα μήνυμα για τον Ζοσέ Μουρίνιο στο ρεπορτάζ του αγώνα μετά το παιχνίδι της Ρόμα με τη Σασουόλο, το οποίο κέρδισαν οι «τζιαλορόσι» με 2-1. «Έλα, Ζοσέ. Πώς λες "έκανα λάθος" στα Πορτογαλικά;"», έγραψε ο Ιταλός ρεπόρτερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέπληξε τους πάντες και τα πάντα μιλώντας στα πορτογαλικά στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα, υποτίθεται ότι η ιταλική ομοσπονδία είχε ανοίξει έρευνα για τις δηλώσεις που έκανε πριν τον αγώνα, σχετικά με τη διαιτησία. Ο Μουρίνιο έδειξε κάποια «ανησυχία» καθώς θεώρησε ότι ο Ματέο Μαρκενάρο δεν είχε τη «συναισθηματική σταθερότητα» για να διαιτητεύσει πολύ απαιτητικά παιχνίδια.

Αποδεικνύεται ότι ο διαιτητής όχι μόνο έκανε καλή διαιτησία, αλλά και «ωφέλησε» τη Ρόμα. Ο Μαρσενάρο, έδωσε πέναλτι για τη Ρόμα στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε επίσης κόκκινη κάρτα στον Ντάνιελ Μπολόκα για μια άσχημη πρόκληση στον Λεάντρο Παρέδες. Αποφάσεις που ομόφωνα κρίθηκαν σωστές.

«Ξέχασες να μιλήσεις για τον διαιτητή και το VAR. Επειδή ο Μαρσενάρο και ο Ντι Μπέλο (ο VAR) ήταν τέλειοι στο πέναλτι και στη κόκκινη στον Μπολόκα, μια κίνηση που αναθεωρήθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Λίγα λόγια θα ήταν αρκετά. Έλα, Ζοσέ. Πώς το λες αυτό στα Πορτογαλικά;», συμπλήρωσε στο ρεπορτάζ του αγώνα ο Ιταλός ρεπόρτερ.

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!